Стілець розкладний для масажу PHYSA MONTPELLIER BLACK

Стілець розкладний для масажу PHYSA MONTPELLIER BLACK

Продавець:RIESGO ELECTRICO

4.8/5  ( 63 оцінок )

Немає в наявності

11 184

2

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Стілець розкладний для масажу PHYSA MONTPELLIER BLACK

Масажне крісло Montpellier Black від physa ідеально підходить для масажу голови, шиї та плечей. Його також можуть використовувати татуювальники та косметологи. Прекрасно доповнить обладнання масажного кабінету, салону краси та СПА-центру.

Міцна конструкція із металу з порошковим покриттям товщиною 1,5 мм витримує навантаження до 130 кг. Відрізняється стійкістю та має нековзні ніжки. Легке масажне коліно легко складається та переміщається у практичній сумці, що входить до комплекту. Завдяки оббивці з ПВХ її можна легко очистити від слідів води та олій.

Комфортне використання забезпечується оптимальними розмірами елементів: підголовник 250 х 270 х 65 мм, підлокітники 230 х 290 х 65 мм, сидіння 390 х 220 х 60 мм, полиці для рук 360 х 220 х 50 мм та підставки для. х 170 х 40 мм. Розмір після складання 1000 х 230 х 470 мм.

Міцність - витримує навантаження 130 кг Стійкість - металевий каркас Легке очищення - оббивка з ПВХ, стійкого до води та олій Зручність - круглий підголівник з отвором для обличчя Функціональність - сумка для перенесення в комплекті.

Виробник Німеччина. 

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами