Рефлектор Мініна (синя лампа) «Модерн» Ø160 мм (Праймед)

1 відгук

Код:  338873980

Тип елемента живлення
  • Мережа 220 В, 50 Гц

Рефлектор Мініна (синя лампа) «Модерн» Ø160 мм (Праймед)

1 відгук

Код:  338873980

Продавець:Farmer's Hub

4.8/5  ( 567 оцінок )

706

Є в наявності

2

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Рефлектор Мініна (синя лампа) «Модерн»– це прилад, що використовується для проведення терапії з допомогою тепла і світла. Синя лампа обладнана таким чином, що відбивач, встановлений в плафоні, генерує інфрачервоні і видимі промені від встановленої синьої лампи, завдяки чому відбувається тепло і світлолікування пацієнта.

Унікальний засіб для підтримки гарного самопочуття, простого і разом з тим швидкого одужання при застуді, різних болях, хронічної втоми

ПРО СИНЬОЮ ЛАМПОЮ

У 1891 році російський лікар Мінін запропонував свій рефлектор із синьою лампочкою (лампа Мініна) – один з перших штучних джерел світла для медичного застосування. «Синя лампа» широко використовувалася в різних областях медицини: офтальмологи вважали її «могутнім лікувальним і полегшує засобом при очних хворобах», терапевти використовували у всіх випадках, коли життєві процеси людини були послаблені (особливо рекомендувався синій світло при фізичному або розумовому перенапруженні). «Лампочки синього світла» були тоді практично в кожному будинку.

ПРО ВЛАСТИВОСТІ СИНЬОГО СВІТЛА

Дослідження в області впливу синього світла на процеси, що протікають в організмі людини були початі вже в XIX столітті. Відзначалося його протимікробну дію, благотворний вплив на роботу серця та імунної системи. На початку XX століття лампи синього світла широко використовувалися в стоматології для лікування запалень ясен, а також для знеболювання.

В даний час інтерес до цієї методики лікування відновився, але уже на сучасному технічному рівні. Медики Московського обласного науково-клінічного інституту показали, що синій світло змінює біохімічний склад крові, покращує роботу серця і легенів, стимулює імунну систему.

Механізм дії синього світла заснований перш за все на підвищення енергетичних можливостей організму за рахунок усилезния синтезу енергії в мітохондріях клітини. Крім того, на відміну від інших оптичного діапазонів випромінювання, синій світ інтенсивно поглинається численними фоторецепторами біологічного об'єкта, викликаючи фотохімічні реакції, що забезпечують його нормальну життєдіяльність.

ОСНОВНІ ЛІКУВАЛЬНІ ЕФЕКТИ, ВІДОМІ В ДАНИЙ ЧАС:

Стимуляція синтезу енергії на клітинному рівні, Зниження в'язкості крові, Регуляція системи гемостазу, Збільшення швидкості кровотоку в магістральних судинах, Поліпшення мікроциркуляції, Зміцнення стінок судин, Регуляція метаболізму, Виражений ефект регенерації при різних ураженнях, Знеболюючий ефект, Поліпшення провідності нервових імпульсів, Посилення доставки та утилізації кисню тканинами організму, Покращення функції зовнішнього дихання, Імуномодулюючу дію, Лікування гострих респіраторних вірусних інфекцій (ГРВІ), Лікування кандидозів.

ФОТОДИНАМИЧЕСКИЕ ЕФЕКТИ ВНАСЛІДОК ПОГЛИНАННЯ СИНЬОГО СВІТЛА ЕНДОГЕННИМИ ФОТОСЕНСИБИЛИЗАТОРАМИ

Руйнування білірубіну при його високому вмісті в крові, шкірному пулі і виведення з організму у вигляді нетоксичних продуктів.
Виборче поглинання синього світла ліпідами низької щільності призводить до їх руйнування та зниження рівня їх вмісту в крові, при цьому запускається генетичний механізм регуляції ліпід
 

Характеристики

Потужність
  • 60 Вт
Спосіб встановлення
Тип елемента живлення
  • Мережа 220 В, 50 Гц
Особливості
  • Побутовий
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

  • Дмитро
    Відгук від покупця. Продавець: Farmer's Hub

    Проблему вирішено

    Лампа дуже поганої якості. Насправді ніякий не рефлектор, тобто нема відбивної поверхні, звичайне залізячча, як у настільної лампи. Цоколь зроблено криво, саму лампу вдалося вкрутити десь з 50 разу, вона просто не вкручується у кривий цоколь. Рефлектор (насправді не рефлектор, а лампа з ручкою) зроблено у Китаї, а сама синя лампа виробництва "РФ Тверская область". Усі написи та інструкція - виключно російською мовою.

    Переваги:
    Ніяких.
    Недоліки:
    Звичайна лампа (не рефлектор), російське виробництво