Клейковина / молочний дайджест, Gluten / Dairy Digest, Pure Encapsulations, 60 капсул

Клейковина / молочний дайджест, Gluten / Dairy Digest, Pure Encapsulations, 60 капсул

Продавець:Vitaclub

4.7/5  ( 57 оцінок )

2 241

1 972

Є в наявності

1

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Іноді 'ваш шлунково-кишковий тракт потребує додаткової допомоги в перетравленні їжі, яку ви їсте. Це особливо вірно для продуктів, які містять глютен. Якщо ви не переносите лактозу і не хворієте на целіакію, вам, ймовірно, не потрібно уникати зерна, молока або сиру цілком. Глютен / молочний дайджест Pure Encapsulations може дозволити вам насолодитися різноманітним дієтою з запатентованим BioCore®, який він містить.

Ця добавка забезпечує травні ферменти, взяті з мікробної ферментації, які важливі для комфортного вживання глютену і молочних продуктів. Наприклад, кожна капсула Gluten / Dairy Digest містить суміш протеаз, які прагнуть розщеплювати фрагменти глютеновых пептидів в нормальній травній системі; ці типи протеаз мають унікальну форму, що сприяє активності дипептидилпептидазы IV (DPP-IV). Активність DPP-IV може також сприяти поліпшенню функціонування і комфорту травного тракту, підтримуючи здоровий баланс цитокінів.

Крім того, інша суміш ферментів лактази і протеази підтримує перетравлення казеїну, білка, найбільш часто зустрічається в сирі і молоці. Інші протеази допомагають вашому шлунково-кишковому тракту перетравлювати кислототривкий білок бета-лактоглобулін, який міститься в сироватці і не може бути розщеплений панкреатин або пепсином. Між тим, лактаза може полегшити газ або здуття живота, які ви можете іноді відчувати, вживаючи молочні продукти, розщеплюючи лактозу (молочний цукор).

Приймайте одну або дві капсули Gluten / Dairy Digest від Pure Encapsulations, коли вони вам потрібні під час їжі. Одна пляшка містить 60 рослинних капсул. Ця добавка не замінює будь-яку обмежену дієту, яку вам вже порекомендував лікар; швидше, це в цілому для здорових травних систем, які можуть мати потребу в додатковому невеликому підвищенні.

Pure Encapsulation прагне розробляти і виробляти високоякісні гіпоалергенні харчові добавки. Контроль якості в процесі розробки і виробництва має першорядне значення. Всі продукти Pure Encapsulation зроблені з самих биодоступных інгредієнтів.

В якості харчової добавки приймайте 1 капсулу по мірі необхідності, під час їжі або за вказівкою лікаря.

  • Зберігати в закритому вигляді в прохолодному, сухому місці.
  • Стійкість до злому
  • Якщо ви вагітні або годуєте грудьми, маєте які-небудь проблеми зі здоров'ям або приймаєте які-небудь ліки, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням.
  • Зберігати в недоступному для дітей місці.

Ці твердження не були оцінені Управлінням з контролю за продуктами і ліками (FDA). Ці продукти не призначені для діагностики, лікування або лікування будь-яких захворювань або захворювань. Будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої програми вправ або харчових добавок або перед використанням цих або будь-яких інших продуктів під час вагітності, або якщо у вас серйозне захворювання.

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами