Зелений тайський бальзам Ванг Пром 50г

Зелений тайський бальзам Ванг Пром 50г

Продавець:MiniSiam

4.8/5  ( 30 оцінок )

261

Замовлення вiд 1 шт

Є в наявності

5

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Зелений тайський бальзам Ванг Пром

Універсальний зелений бальзам WangProm (Вангпром) застосовується в тайській медицині для заспокоєння м'язових болів, зняття свербежу і запалення після укусів комах і прекрасно нейтралізує їх отрути. Хороший місцевий анальгетик, відновлює кровообіг, має протизапальні властивості.

Бальзам чинить інтенсивну дію на м'язи і суглоби, знімає спазми і напругу. Допомагає при хондрозах, розтягуваннях. Має охолоджувальну дію. Максимально ефективний при травмах в першу добу. Це гарний засіб для людей, що займаються екстремальними видами спорту (бокс, скейтборд, єдиноборства, лижі), де є високі ризики отримати різні забиття. Допомагає при головному болі. Розтирання маззю Вангпром знімають напади кашлю, полегшують дихання, виводять мокроту з легенів, рекомендується при респіраторних захворюваннях.


Активні інгредієнти:

  • екстракт барлерии вовчої (Barleria lupulina) широко використовується в традиційній медицині Таїланду для лікування порізів, застуди, укусів комах. Зменшує набряки і роздратування шкіри. Має антисептичну і протизапальну властивості.
  • клинокантус має бактерицидну дію, зменшує свербіж і паління на шкірі. Застосовується для лікування запальних захворювань суглобів і м'язів.

Також в складі камфора, ментол, олія каяпута, м'ятна і гвоздична олія в певних пропорціях.


Спосіб застосування: наносити зовнішньо тонким шаром на хворобливі ділянки, втирати 2-4 рази в день. При простудних захворюваннях розтерти груди і стопи. При головному болі - віскі і зап'ястя.


Протипоказання: індивідуальна непереносимість компонентів, молодший дитячий вік, вагітність і період лактації. Мазь не слід використати на відкритих ранах і слизових оболонках.

Оригінальний зелений бальзам Ванг Пром випускається в скляній прозорій банці з пластиковою кришкою, має реєстраційний номер G434/60.


Маса нетто: 50 грам.

Виробник: Wang Prom, Таїланд.

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами