Натуральний чай при діабеті FitoSana Фрідіаль №20

Натуральний чай при діабеті FitoSana Фрідіаль №20

Продавець:LikoFito

4.6/5  ( 33 оцінок )

Немає в наявності

85

75

5

Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров'я!
Увага! Перед застосуванням лікарського засобу чи медичного виробу рекомендується обов'язково ознайомитися з інструкцією та проконсультуватися з лікарем.
Опис та інструкція з користування наведені виключно з ознайомлювальною метою і не має бути використана як посібник з самолікування.
Тільки лікар може прийняти рішення про призначення препарату, а також визначити дози та способи його застосування.

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

( спливає термін придатності)
Чай «Фрідіаль» – унікальний ефективний фітопродукт, призначений для комплексної терапії при цукровому діабеті. Дія натуральних компонентів засобу направлена на запобігання розвитку та купірування симптомів хвороби, спровокованих підвищеним рівнем цукру в крові. Позитивний ефект після прийому фіточаю наступає завдяки натуральному складу продукту, до якого входять дубильні речовини, мінерали, вітаміни, ефірні олії. Прийом чаю «Фрідіаль» буде сприяти поступовому відновленню роботи організму при «цукровій хворобі»!

Чому спеціалісти рекомендують «Фрідіаль» чай?

«Фрідіаль» чай є фіто-продуктом, до складу якого входить високоякісна натуральна сировина. У складі чаю «Фрідіаль» є все необхідне, щоб стабілізувати роботу шлунково-кишкового тракту, знизити ризик утворення запальних процесів, в тому числі запальних алгоритмів шкірних покривів, прискорити процес регенерацію тканин, поліпшити обмін речовин, очистити стінки судин від холестерину. Це трава хвоща польового, березові бруньки, пагони чорниці, листя смородини, стулки квасолі, трава галеги (козлятника лікарського). Така сукупність «протидіабетичних» трав сприяє розширенню судин, стимуляції кишкової перистальтики і жовчовиділенню, зниженню рівня холестерину, поліпшенню функціонування нервової системи і кисневого обміну.

Рекомендації до вживання:

-при цукровому діабеті 1 і 2 типів: для нормалізації вироблення інсуліну, зменшення інсулінорезистентності тканин, зниження показників глюкози крові;

-при порушеній толерантності до глюкози;

-при метаболічному синдромі;

-при ожирінні різного ступеня: для прискорення розщеплення жирових клітин, нормалізації вуглеводного і ліпідного обмінів;

-при діабетичній мікро- і макроангіопатії.

Спосіб вживання: один фільтр-пакет покласти в скляний або емальований посуд, залити 200 мл (1 склянка) окропу, закрити і настоювати 15 хвилин. Один фільтр-пакет розрахований на одне застосування. Приймати дорослим і дітям з 12 років по 200 мл (1 склянка) теплого настоя 2-3 рази на день за 30 хвилин до їжі протягом 30 днів. При необхідності курс повторити.

Протипоказання: індивідуальна непереносимість компонентів, вік до 12 років, вагітність жінок і період лактації.

Продукт виробляється в формі чайних гранул: по 1,5 г у фільтр-пакеті №20 в пачці.

Термін придатності: 24 місяці з дати виготовлення.

Інструкція чаю «Фрідіаль» додається до товару в надійній дизайнерській упаковці.

Увага! В зв'язку з ситуацією в країні замовлення в Донецьку та Херсонську області доставляються лише за предоплатою. Просимо віднестись до цього із розумінням.

Характеристики

Країна-виробник
  • Україна
Склад
  • трава хвоща польового – 16,7%, березові бруньки – 16,7%, пагони чорниці – 16,7%, листя смородини – 16,7%, стулки квасолі – 16,6%, трава галеги (козлятника лікарського) – 16, 6%
Кількість пачок в упаковці, шт
  • 20
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами