Лампочка синя для прогрівання для синьої лампи (рефлектора Мініна)

2 відгуки

Код:  342002944

Лампочка синя для прогрівання для синьої лампи (рефлектора Мініна)

2 відгуки

Код:  342002944

Продавець:Farmer's Hub

4.8/5  ( 621 оцінок )

177

Є в наявності

58

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Синя лампочка - це лампа розжарювання вольфрамова среднегабаритная синя.
Лампочку синю можна застосовувати в рефлекторах Мініна.

Унікальний засіб для підтримки гарного самопочуття, простого і разом з тим швидкого одужання при застуді, різних болях, хронічній втомі.

ПРО СИНЬОЮ ЛАМПУ

У 1891 році російський лікар Мінін запропонував свій рефлектор із синьою лампочкою (лампа Мініна) – один з перших штучних джерел світла для медичного застосування. «Синя лампа» широко використовувалася в різних областях медицини: офтальмологи вважали її «могутнім лікувальним і полегшує засобом при очних хворобах», терапевти використовували у всіх випадках, коли життєві процеси людини були послаблені (особливо рекомендувався синій світло при фізичному або розумовому перенапруженні). «Лампочки синього світла» були тоді практично в кожному будинку.

ПРО ВЛАСТИВОСТІ СИНЬОГО СВІТЛА

Дослідження в області впливу синього світла на процеси, що протікають в організмі людини були початі вже в XIX столітті. Відзначалося його протимікробну дію, благотворний вплив на роботу серця та імунної системи. На початку XX століття лампи синього світла широко використовувалися в стоматології для лікування запалень ясен, а також для знеболювання.

В даний час інтерес до цієї методики лікування відновився, але уже на сучасному технічному рівні. Медики Московського обласного науково-клінічного інституту показали, що синій світло змінює біохімічний склад крові, покращує роботу серця і легенів, стимулює імунну систему.

Механізм дії синього світла заснований перш за все на підвищення енергетичних можливостей організму за рахунок усилезния синтезу енергії в мітохондріях клітини. Крім того, на відміну від інших оптичного діапазонів випромінювання, синій світ інтенсивно поглинається численними фоторецепторами біологічного об'єкта, викликаючи фотохімічні реакції, що забезпечують його нормальну життєдіяльність.

ОСНОВНІ ЛІКУВАЛЬНІ ЕФЕКТИ, ВІДОМІ В ДАНИЙ ЧАС:

Стимуляция синтеза энергии на клеточном уровне, Снижение вязкости крови, Регуляция системы гемостаза, Увеличение скорости кровотока в магистральных сосудах, Улучшение микроциркуляции, Укрепление стенок сосудов, Регуляция метаболизма, Выраженный эффект регенерации при различных поражениях, Обезболивающий эффект, Улучшение проводимости нервных импульсов, Усиление доставки и утилизации кислорода тканями организма, Улучшение функции внешнего дыхания, Иммуномодулирующее действие, Лечение острых респираторных вирусных инфекций (ОРВИ), Лечение кандидозов.

ФОТОДИНАМИЧЕСКИЕ ЕФЕКТИ ВНАСЛІДОК ПОГЛИНАННЯ СИНЬОГО СВІТЛА ЕНДОГЕННИМИ ФОТОСЕНСИБИЛИЗАТОРАМИ

Руйнування білірубіну при його високому вмісті в крові, шкірному пулі і виведення з організму у вигляді нетоксичних продуктів.
Виборче поглинання синього світла ліпідами низької щільності призводить до їх руйнування та зниження рівня їх вмісту в крові, при цьому запускається генетичний механізм регуляції ліпід

Характеристики

Потужність
  • 60 Вт
Вага
  • 40 кг
Країна-виробник
  • Україна
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 2

  • Володимир Шередько
    Відгук від покупця. Продавець: Farmer's Hub

    Лампочка не відповідає фотографії на сайті. В середині звичайна спіраль накалювання

  • Сергей Ковалев
    Відгук від покупця. Продавець: Farmer's Hub

    Лампочка дошла в целостности. Спасибо.