Антипедикульозний спеціалізований комплекс "Permiteen" Jerelia (21813)

Антипедикульозний спеціалізований комплекс "Permiteen" Jerelia (21813)

Продавець:ЯЛД

4.9/5  ( 33 оцінок )

207

159

Замовлення вiд 1 шт

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Спрей на основі перметрину, оцтової кислоти та ефірних олій є сучасним, ефективним, нетоксичним, низькоалергенним засобом проти педикулезу у дітей та дорослих. Забезпечує комплексний підхід, який знищити як дорослих особин вошей, так і їх гниди (яйця).

Завдяки заспокійливій, антисептичній та антибактеріальній дії ефірних олій іланг-ілангу та лаванді, спрей допомагає усунути свербіж та роздратування, що виникають внаслідок розчісування та сприяє швидкому загоєнню шкіри голови у місцях укусів.

Містить: перметрин, спирт органічний, уксусну кислоту, ефірні олії іланг-ілангу та лаванди.

  • Перметрин компонент відноситься до групи природних піретринів, що знаходяться в рослинах батьківщини складноцвітих, і має сильну протипедикулезну та овіцидну дію щодо людських вошей на голові (оказує паралізуючий ефект). Овіцидна дія (проти гнид) посилюється за наявності у складі засобу спирту. Наявність перметрину визначається на волоссі протягом не менше 10 днів після одноразового застосування.
  • Оцтова кислота – розчиняє захисну кулю і клейку основу, за допомогою якої гніди прикріплюються і утримуються на волоссі до того моменту, коли вилуплюються німфи (молоді особи).
  • Ефірні олії іланг-ілангу та лаванди знімають подразнення і допомагають загоєнню ранок, що утворилися від розчісування голови після укусів вошей.

Вода підготовлена, спирт органічний, кислота уксусна, перметрин, парфумерна композиція, ПЕГ-40 гідрогенізована ріцинова олія, цетримоніум хлорид, метілхлороізотіазолінон, метілізотіазолінон, ефірна олія іланг-ілангу, ефірна олія

Спосіб застосування та дози: Зовнішньо. Нанести засіб на корені волосся, далі ретельно розпорошити на волосяний покрив з відстані 10-15 см, особливо на область висок і лоба. Для обробки дорослого досить 15 – 30 г (залежно від густоти та тривалості волосся). Залишити на 10-40 хвилин, голову покрити шапочкою. Тщательно змити проточною водою з шампунем, висушити звичайним способом. Волосся розчісують густим гребінцем для видалення гнид і загиблих вошей. За необхідності повторити обробку через 7 днів.

Протипоказання: не використовувати при індивідуальному несприйнятті компонентів засобу, будь-якого синтетичного піретроїду або піретрину. Потрібна обережність при використанні засоби у людей з алергією на хризантеми або інші рослини сімейства складноцвітих. Не використовувати при гострих запальних процесах шкіри голови, вагітним, годуючим жінкам та дітям до 2-х років.

Запобіжні заходи: Тільки для зовнішнього застосування за призначенням. При попаданні в очі промийте водою. Після обробки слід ретельно вимити руки. Чи не використовувати для тварин. При виникненні алергічних реакцій припинити використання. Зберігати подалі від дітей.

Не є лікарським засобом.

Характеристики

Країна-виробник
  • Україна
Країна реєстрації бренда
  • Україна
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами