"ХондроїтинФорте". Крем-гель для суглобів Jerelia (21814)

"ХондроїтинФорте". Крем-гель для суглобів Jerelia (21814)

Продавець:ЯЛД

4.9/5  ( 33 оцінок )

467

359

Замовлення вiд 1 шт

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Крем-гель з високим вмістом хондроїтину (5%) і екстрактами лікуючих рослин має комбіновану дію на суглоби: .

  • Гальмує руйнування і сприяє регенерації хрящової тканини.
  • Допомагає зменшенню запалення, припухлості та болю в суглобах та хребті.
  • Допомагає відновленню повноцінної рухливості суглобів.

Натуральні активні компоненти крем-гелю гальмівним чином впливають на основну причину виникнення запалення та болів у суглобах та хребті – руйнування хрящової тканини.

Легкий охладжуючий ефект сприяє розслабленню м'язів і зменшення набряку в ураженій області.

Це і призводить, в кінцевому підсумку, до зменшення вираженості болю та покращення функції уражених суглобів.

Рекомендацій у складі комплексного лікування:

  • При артрозах, остеоартрозах, остеохондрозі, артритах, бурситах, тендовагінітах та інших захворюваннях суглобів та хребта різної локалізації.
  • При болях і запаленні у суглобах та оточуючих тканинах, при травмах суглобів, розтягненнях зв'язок та сухожиль.
  • Для відновлення після інтенсивних тренувань і за підвищених фізичних навантажень, для профілактики руйнування хрящів і «зношуваності» суглобів.
  • Для відновлення опорно-рухового апарату після травм та оперативних втручань.
  • Для профілактики вікових дегенеративно-дистрофічних захворювань суглобів. Для зменшення скутості та відновлення рухливості суглобів.

Основні переваги:

  1. Здатність уповільнювати процес руйнування хряща і стимулювати його відновлення.
  2. Засіб не має розігріваючого ефекту, а має помірний охолоджуючий, тобто може використовуватися довго, а також у тих ситуаціях, коли розігріваюча дія протипоказана. Його можна використовувати вже в перші години після травми, при грыжах і протрузіях у шийному відділі хребта тощо.
  3. Крем-гель безпечний навіть за тривалого використання. Залежно від проблеми, рекомендований курс – 1-6 міс.
  4. Завдяки оптимальному поєднанню активних компонентів натурального походження досягається взаємне посилення основних терапевтичних ефектів крем-гелю.
  5. Завдяки легкій текстурі, крем-гель моментально і повністю всмоктується, не залишаючи липкого сліду.

Активні компоненти: хондроїтин сульфат натрію, екстракт шабельника, екстракт живокосту, ментол, ефірна олія ялиці,

Хондроїтину сульфат - мукополісахарид, який є природним компонентом хрящової тканини. Відрізняється високою здатністю зв'язувати воду, таким чином, він забезпечує механічні та пружні властивості хряща. Покращує фосфорно-кальцієвий обмін у хрящовій тканині, пригнічує ферменти, що викликають її ураження, гальмує процеси руйнування та сприяє регенерації хрящових поверхонь суглобів, прискорює процеси їх відновлення. Зменшує запалення і біль у суглобах, покращує продукцію внутрішньосуглобової рідини. Це призводить до зменшення хворобливості та збільшення рухливості уражених суглобів.

Екстракт шаблону – має протизапальну, болезаспокійливу, антибактеріальну, протиалергічну, розсмоктуючу дію при захворюваннях опорно-рухового апарату.

Екстракт живокосту - володіє комбінованою дією: зменшує прогресування остеоартрозу та остеохондрозу, має протизапальну та знеболюючу дію, зменшує набряк і припухлість, сприяє збільшенню обсягу рухливості суглобів.

Ментол – володіє місцевим охолоджуючим, розслаблюючим та заспокійливим ефектом. Покращує мікроциркуляцію, полегшуючи дренаж, допомагає зменшенню набряку, сприяє м'язовому розслабленню.

Ефірна олія ялиці – має протизапальну, знеболювальну, протинабрякову дію при захворюваннях суглобів.

Вода очищена, хондроїтин сульфат натрію, екстракт шабельника, екстракт живокосту, карбомер, триетаноламін, ПЕГ-40 гідрогенізована касторова олія, ментол, ефірна олія ялиці, феноксиетанол, метилпарабен, етилпарабен, пропілпарабен, парфум.

Невелике кількість крем-гелю нанесіть на чисту шкіру проблемної ділянки і втирайте масажними рухами до повного вбирання. Використовувати 2-3 рази на день.

Застереження: використовувати за призначенням. Тільки для зовнішнього застосування. Можлива індивідуальна чутливість до компонентів рецептури. У разі виникнення алергічної реакції припинити використання.

 Цільова рекомендація для: Для осіб із запальними та дегенеративними захворюваннями суглобів та хребця (у складі комплексного лікування). Після травм та оперативних втручань.

Особливості продукту: Засіб з комбінованою дією: 1.протизапальною та знеболювальною. 2. гальмуючу дегенерацію (руйнування) і  стимулюючою відновлення хрящових поверхонь суглобів

Вагітність і лактація – з обережністю та після консультації лікаря (ефективність і безпечність не досліджувалися)

Діти – з 12 років. Для дітей до 12 років - з обережністю та після консультації лікаря (ефективність і безпечність не досліджувалися)

Характеристики

Країна-виробник
  • Україна
Країна реєстрації бренда
  • Україна
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами