Роликовий бальзам Jerelia від застуди та головного болю (21809)

Роликовий бальзам Jerelia від застуди та головного болю (21809)

Продавець:ЯЛД

4.9/5  ( 33 оцінок )

259

199

Замовлення вiд 1 шт

Є в наявності

5

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Бальзам на основі потужної комбінації природних антисептиків – прополісу та ефірних олій евкаліпту, ялівцю та м'яті – допоможе захиститися від грипу та застуди, подолати нежить. Зменшити набряк, полегшити носове дихання та відходження слизу та мокротиння. Посилити опірність організму, що особливо актуально у сезон підвищеної вірусної активності, прискорити одужання. Бальзам також швидко та ефективно діє при головних болях різного походження, у тому числі при мігрені. Допомагає при безсонні, розслаблює, заспокоює. Без синтетичних барвників, ароматизаторів, консервантів.

Склад: кукурудзяна олія, камфора, ефірні олії м'яти, ялівцю, евкаліпту, метилсаліцилат, екстракт прополісу, тимол, євгенол.

  • Прополіс – унікальна природна субстанція, що володіє біологічними властивостями антибіотиків і яку неможливо синтезувати штучно. Використовується при застудних та сезонних вирусних захворюваннях, у комплексній терапії гострих та хронічних запальних захворювань слизової носоглотки та верхніх дихальних шляхів.
  • Ефірна олія евкаліпту – лагодити антисептичну, антибактеріальну, протиірусну, болезаспокійливу, протизапальну дії. Використання олії дозволяє усунути запальні та застійні явища в носоглотці та органах дихання, очистити дихальні шляхи і позбутися від насіння та кашлю.
  • Камфора – при місцевому застосуванні, впливаючи на чутливі нервні закінчення, виявляє відволікаючу, рефлекторно-подразнюючу, знеболювальну та протизапальну дії. Покращує місцевий кровообіг та трофіку тканин.
  • Ефірна олія м'яти – лагодити болезаспокійливу, спазмолітичну, протизапальну, жарознижувальну, тонізуючу, бронхолітичну дії.
  • Ефірна олія ялівцю – чинити протизапальну, бактерицидну, антивірусну, відхаркувальну, спазмолітичну, місцево-подразнюючу та відволікальну, тонізуючу та загально стимулюючу дії.
  • Метилсаліцилат – чинити протизапальну та знеболювальну дії. Нормалізує підвищену проникність капілярів, покращує процеси мікроциркуляції, зменшує набряк та інфільтрацію запалених тканин.
  • Тимол (похідне лікарської рослини чебрецю звичайного) чинить потужну протизапальну, знеболюючу та антисептичну дії.
  • Євгенол – ароматний компонент низки ефірних олій. Починати знеболюючу, протизапальну та антисептичну дії.

Corn Oil, Camphora, Mentha Piperita (Peppermint) Oil, Juniperus Communis Berry Essential Oil, Methylis Salicylas, Propolis Extract, Eucalyptus Globulus Essential Oil, Thymol, Eugenol.

Нанесіть легкими круговими рухами на шкіру скроневої та потиличної областей. При застуді наносити на крила носа та перенісся.

Протипоказання: Підвищена індивідуальна чутливість до компонентів засобу, бронхіальна астма, кашлюк, схильність до судом, вагітність та період лактації, діти. Шкірні захворювання та порушення цілісності шкірних покривів у місцях нанесення засобу. Перед застосуванням проконсультуйтеся з лікарем.

Застереження: Уникати попадання в очі. Тільки для зовнішнього користування. Не є лікарським засобом.

Характеристики

Країна-виробник
  • Україна
Країна реєстрації бренда
  • Україна
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами