Лікувальний крем при псоріазі Pelart Laboratory 100 мл

Лікувальний крем при псоріазі Pelart Laboratory 100 мл

Продавець:Stop Psoriasisitz

4.9/5  ( 102 оцінок )

530

Є в наявності

8

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Сінергізм комплексу препаратів - має протимікробну та антисептичну дію, викликає руйнування патогенних бактерій, зменшує ознаки активного запалення в осередку ураження. Кератопластик з нормалізацією процесів дозрівання поверхневих шарів ороговіючого епітелію, кератолітик з прискоренням процесів відторгнення нежиттєздатних клітин епідермісу, зменшує прояви свербежу шкіри, лущення. Активний комплекс олій та вуглеводних екстрактів, що оптимізують механізм саморегуряції, підвищують імунітет. Перевага препарату - якісна основа, не залишає плям на одязі, швидко вбирається, має пом'якшувальну дію, забезпечує хороший транспорт активних речовин.

ФАРМАКОТЕРАПЕВТИЧНА ГРУПА: нафталанова олія, олія оливи, віск, кам'яновугільна смола, рицинова олія, масло берези, екстракт кори дуба, березовий дьоготь, екстракт ялівцю, екстракт алое, екстракт календули, олія таману, олія кедрового горіха, олія евкаліпта.

ПРОТИПОКАЗАННЯ: не використовувати при підвищеній чутливості до одного з компонентів препарату. Хронічна серцева недостатність, гіпертонічна хвороба, онко анамнез, гострі запальні процеси, захворювання крові, туберкульоз, схильність до алергічних реакцій. Вагітність та лактація.

КУРС: мінімальний курс 21 – 28 днів, продовження курсу лікування, після консультації лікаря.

РЕКОМЕНДАЦІЇ У СИСТЕМІ ДОМАШНЬОГО ДОГЛЯДУ: рекомендовано для щоденного використання. Нанести на чисту суху шкіру тонким шаром. Для посилення дії рекомендовано використовувати з Regenerating ointment (мазь, що регенерує)

Характеристики

Застосування
  • Рекомендовано для щоденного використання. Нанести на чисту суху шкіру тонким шаром
Країна-виробник
  • Ізраїль
  • Україна
Країна реєстрації бренда
  • Ізраїль
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами