Відгуки покупців про Корсет для корекції постави спини Довжина планок: 40 см Обьєм - M (Чорний)

91 відгук

Код:  343288219

Залиште свій відгук про цей товар
  • Володимир
    Відгук від покупця. Продавець: IBWell. Розмір: S

    Повна х***я

    Переваги:
    Ноль
    • Продавець IBuyWell

      Добрий день! Опишіть будь ласка, що саме не сподобалось в якості товару. Чи дивились Ви товар перед оплатою та отриманням?

  • Руслана Ярченко
    Відгук від покупця. Продавець: IBWell. Розмір: S

    Проблему вирішено

    Якість жахлива, на боку дірка. Прийшов у кульку "без опізнавальних знаків", ні бірок, нічого. Висота пластини 35, а не 40, як було в описі. Взяли розмір S, при обхваті талії 70 см, змогли дотягти ремені тільки до боку, де вони просто не тримаються, бо нема липучки і корсет розстібається, щойно сідаєш. Ніяких документів, ні накладних при ньому нема. Як повернути товар?

    Переваги:
    нема
    Недоліки:
    жахлива якість, не відповідає заявленим розмірам, висота пластини 35, а не 40, на боку дірка
    • Продавець IBuyWell

      Руслана, добрий день! Ваше звернення прийнято! Товар знаходиться на гарантії . Буд ласка, вкажіть номер Вашого замовлення та очікуйте на звязок . Представник магазину з Вами звяжеться для уточнення деталей Вашого звернення.Також звертаємо Увагу,що Документи на товар Ви повинні були отримати на Новій Почті . Будь ласка, рекомендуємо перевіряте товар на цілістність перед отриманням на відділенні, В разі виявлення пошкоджень упакування або товару рекомендуємо відмовитися від товару на відділенні або звернутися до магазину для вирішення питання.