Коректор постави з вібрацією Smart Sensor Corrector Pro пояс для корекції постави Grey

Розмір
  • Універсальний

Коректор постави з вібрацією Smart Sensor Corrector Pro пояс для корекції постави Grey

Продавець:Megatrega

3.1/5  ( 90 оцінок )

490

299

Є в наявності

1

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

З розумним поясом для формування постави ви назавжди забудете про неприємні болі у хребті і зможете легко уникнути проблем зі здоров'ям. Він надійно фіксує поставу у потрібному положенні, коли ви займаєтеся спортом, гуляєте з друзями або працюєте. При цьому ремінь не викликає дискомфорту і досить простий в експлуатації. Розробники оснастили пояс спеціальною системою вібрації, яка постійно спрацьовуватиме, як тільки правильне положення постави порушиться. Щоб увімкнути, достатньо натиснути одну кнопку на корпусі. Після запуску пристрою ви відчуєте легку вібрацію. У цей момент вам потрібно розправити плечі, підняти голову. Ремінь запише правильне положення і протягом дня нагадуватиме про його порушення.

Пояс представлений у приємному сірому кольорі. Регульовані ремені дозволять легким рухом руки підлаштувати під будь-який тип статури. До того ж, завдяки компактним розмірам пояс можна одягати під одяг, що дуже зручно.

 ЕРГОНОМІЧНИЙ ДИЗАЙН :Плечовий ремінь виготовлений із пористої сітки, яка принципово покращує повітропроникність без спекотності. Інноваційний дизайн ергономічний і відповідає кривій тілу. Плечовий ремінь легко регулюється, він стійкий і не розхитується. А в ремені використовується високоеластичний нейлоновий пояс для кращої еластичності та більшого комфорту, який підходить людям від 15 до 95 кг. Положення перемикача на спині зручне та його можна відкрити самостійно. днів після 2-годинної зарядки. Його легко зарядити, підключивши USB-кабель. Перемикач має індикатор, постійне червоне світло означає нормальне заряджання, постійне синє світло означає повний заряд/нормальна робота. Якщо ви не можете додати нагадування, спочатку зарядіть його на 10 хвилин.

 

Характеристики

Частина тіла
Розмір
  • Універсальний
Колір
  • Grey
Країна-виробник
  • Китай
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами