Стерилізатор для унітазу Xiaoda Intelligent Sterilization Deodorizer (HD-ZNSJCW-00)

Стерилізатор для унітазу Xiaoda Intelligent Sterilization Deodorizer (HD-ZNSJCW-00)

Продавець:ProjectSmart

4.8/5  ( 183 оцінок )

535

Немає в наявності

3

Гарантія. 12 місяців Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Інтелектуальний стерилізатор Xiaomi Xiaoda White HD-ZNSJCW-00
Стерилізатор призначений для боротьби з патогенними мікроорганізмами в унітазі, він ефективно знищує до 99,99% найпоширеніших видів небезпечних мікроорганізмів, включаючи віруси , бактерії та грибки. Xiaomi & Intelligent Sterilization Deodorizer має функцію озонування і ефективно усуває неприємні запахи в туалеті. Оснащений функцією автоувімкнення, просто закрийте кришку унітазу, і функція стерилізації ввімкнеться автоматично.

Ефективне знезараження поверхні
Очищення поверхні унітазу за допомогою ультрафіолетового випромінювання забезпечує зниження поширення інфекційних захворювань необхідні заходи для профілактики інфекцій. Основний шлях поширення інфекцій – mdash; це повітряно-краплинний. Запобігти їх поширенню можна шляхом знезараження поверхні в приміщенні.

Ступінь стерилізації 99,9%
Ультрафіолетові промені з довжиною хвилі 253,7 нанометрів розсіяним потоком світять на внутрішню поверхню унітазу і тим самим деструктурують ДНК-зв'язки живих мікроорганізмів. Таким чином, відбувається усунення 99,9% бактерій.

Озонування – видалення запаху
Під впливом ультрафіолетових променів Xiaomi Xiaoda Intelligent Sterilization Deodorizer, кисень у повітрі розкладається на молекули озону, і озон поширюється по всьому туалетному простору, ефективно видаляючи запах.

Автоматична стерилізація
Вам не потрібно навіть торкатися Xiaomi Xiaoda Intelligent Sterilization Deodorizer! Просто закрийте кришку унітазу, і функція стерилізації увімкнеться автоматично. Спеціальний сенсор визначає положення кришки. Коли вона відкрита, пристрій вимкнено, але як тільки відбувається переміщення горизонтальне положення, активується світло в ультрафіолетовому спектрі. Це ефективне рішення з погляду безпеки, економії заряду акумулятора і максимізації ефективності. Загальна конструкція корпусу ретельно продумана і оснащена силіконовим кільцем, що обертається, ефективно захищає від попадання вологи і розмноження бактерій. роботи під час використання дезінфекції по 2 десь у день. Коли батарея розряджена, індикатор блимає червоним, а заряд здійснюється за допомогою стандартного Micro USB. Тримач кріпиться за допомогою високоякісного скотчу 3M, і чим більша ділянка склеювання, тим сильніша липкість. Конструкція силіконового утримувача ефективно запобігає ймовірності випадання Xiaoda Intelligent Sterilization Deodorizer з утримувача.

Характеристики

Особливості
  • Автоматично вмикається/вимикається лише при опусканні/піднятті кришки унітазу
Комплектація
  • Стерилізатор, кабель microUSB, чохол для монтажу
Гарантія
  • 12 місяців
Країна-виробник
  • Китай
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами