Мазь від болю в суглобах Alpenkräuter Emulsion 200 мл

Мазь від болю в суглобах Alpenkräuter Emulsion 200 мл

Продавець:MiroLends

4.8/5  ( 27 оцінок )

360

280

Є в наявності

6

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Alpenkräuter Balsam - німецький трав'яний гель-лосьйон для тіла із протизапальним, знеболюючим, охолоджуючим ефектом. Він включає в себе, серед іншого, природні трави та ефірні олії, що посилює ефект та викликає швидке всмоктування активних інгредієнтів у шкіру.

Alpenkräuter Balsam буде вам дуже корисна після фізичного навантаження, стресу, головного болю, напруги та скутості у шиї чи спині, запалення м'язів, травм та суглобів, сухожиль тощо.

- біль у суглобах та кістках

– дуже добре допомагає при запаленнях, набряках – охолоджує, знижує температуру ураженої тканини, прискорюючи регенерацію

- головний біль - рекомендується втирати мазь в область лоба, віскі

- при поганій циркуляції - в основному поганий кровообіг у ногах чи руках

Alpenkräuter Balsam без штучних консервантів та синтетичних ароматів. Alpenkräuter Balsam відмінно заспокоює, знеболює, знімає набряк та освіжає. Має протизапальний, антибактеріальний, антиревматичний та дезодоруючий ефект. Рекомендується: - для масажу різних частин тіла (руки, ноги, спина, суглоби і т.д.) - після різних фізичних інтенсивних навантажень (спортивних, навчальних, після купання, далеких походів, поїздок, водіння тощо) - може застосовуватись і безпосередньо перед самою фізичною роботою. Alpenkräuter Balsam це дуже ефективний, як показала практика, протизапальний, антибактеріальний засіб з ефектом охолодження.

Об'єм Alpenkräuter Balsam: 200 мл. Вироблено: у Німеччині

Містить: ментол, камфору, ефірні олії (розмарин, евкаліпт, гірська сосна) та трав'яні екстракти (арніки, ялівцю, лимонника, тирличу, звіробій).

Без консерваторів та синтетичних ароматів.

Бальзам призначений для: для активних людей (спортсменів, туристів, людей, що тренуються в тренажерних залах та фітнес): для людей різного віку (за винятком маленьких дітей до 3 років).

Склад: Aqua, Alcohol, Isopropyl Alcohol, Glycerin, Phenoxyethanol, Triethanolamine, Carbomer, Camphor, Parfém, PPG-1-PEG-9 , Citrus Limon Peel Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, Salvia Lavandulifolia Herb Oil, CI 42090

Характеристики

Країна-виробник
  • Німеччина
Гарантія
  • 12 місяців
Країна реєстрації бренда
  • Німеччина
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами