Аромакарандаш назальний заспокійливий Красота та Здоров'я 10556

1 відгук

Код:  344823901

Аромакарандаш назальний заспокійливий Красота та Здоров'я 10556

1 відгук

Код:  344823901

Продавець:BNH

4.8/5  ( 150 оцінок )

44

Є в наявності

5

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

В основі складу назального заспокійливого аромаолівця – композиція ефірних олій апельсина, іланг-ілангу, лаванди та ментол. Це унікальна можливість для вирішення таких повсякденних проблем, як підвищена дратівливість, головний біль, почуття пригніченості, тривоги та хвилювання за допомогою природних засобів.

Рекомендується до застосування для покращення загального стану при психоемоційних, розумових та фізичних навантаженнях, а також при синдромі хронічної втоми.

Спосіб застосування: відкрутити ковпачок та зняти його. Інгалятор ввести в носовий хід (ніздрю) на 1-1,5 см, іншу ніздрю легко прикрити (натиснути подушечкою пальця до носової перегородки) і зробити 1-3 глибоких вдиху. Повторити процедуру з іншою ніздрею. Після цього Аромакарандаш привести у вихідне положення, щільно закрутивши ковпачок. Тривалість процедури має сумарно складати 10-30 секунд.

Умови зберігання: зберігати за температури не вище 30оС.

Термін придатності : 36 місяців від дати виготовлення.

Характеристики

Склад
  • вазелін, ментол, олія імбиру, олія цитрусових, олія іланг-ілангу, олія лаванди
Застосування
  • відкрутити ковпачок та зняти його. Інгалятор ввести в носовий хід (ніздрю) на 1-1,5 см, іншу ніздрю легко прикрити і зробити 1-3 глибоких вдиху. Повторити процедуру з іншою ніздрею. Тривалість процедури має сумарно складати 10-30 секунд
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

  • Зоя Ткаченко
    Відгук від покупця. Продавець: BNH

    В условиях нынешнего времени,как средство дополнительной помощи