Аромакарандаш назальний для інгаляцій ЗІРОЧКА 1,2 г ЗІРОЧКА 10514

Аромакарандаш назальний для інгаляцій ЗІРОЧКА 1,2 г ЗІРОЧКА 10514

Продавець:BNH

4.8/5  ( 144 оцінок )

35

Є в наявності

13

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Склад: камфора, ефірна олія м'яти перцевої, метилсаліцилат/скипидар, ментол, ефірна олія кориці, ефірна олія евкаліпта.

Назальний аромаолівець «Зірочка» складений на основі унікальної цілющої рецептури з насиченої композиції ефірних олій лікарських рослин. Бальзам має антисептичну, антибактеріальну, зігрівальну та протизапальну дію. Назальний аромаолівець «Зірочка» корисний у комплексі заходів для профілактики та при лікуванні грипу та застудних захворювань (нежить, кашель тощо). Арома олівець «Зірочка» можна застосовувати зовнішньо у вигляді розтирань, використовуючи його зігрівальні та протизапальні властивості. При нанесенні на шкіру в області скронь назальний аромаолівець «Зірочка» сприяє усуненню головного болю та мігрені, стомлюваності та депресії. Назальний аромаолівець «Зірочка» може використовуватися перед поїздками або перельотами тими, хто страждає на морську хворобу. Арамаолівець «Зірочка» усуває свербіж і набряклість при укусах комах (бджіл, комарів, мошок). Назальний аромаолівець «Зірочка» не містить гвоздичну олію, що зменшує ймовірність розвитку алергічних реакцій.

Рекомендации по применению: Назальный аромакарандаш «Звездочка» от насморка и простуды В целях профилактики и лечения простудных заболеваний назальный аромакарандаш «Звездочка» рекомендуется применять в виде аромаингаляций. Назальный аромакарандаш «Звездочка» от депрессии и усталости. Композиция эфирных масел, входящих в состав назальный аромакарандаша «Звездочка», оказывает успокаивающее действие на нервную систему. При плохом настроении, депрессии либо усталости вдыхайте состав назальный аромакарандаша «Звездочка», или легкими круговыми движениями вотрите его небольшое количество в область крыльев носа и висков. Назальный аромакарандаш «Звездочка» можно использовать перед и во время путешествий для предотвращения укачивания.

Обмеження до застосування: назальна аромаолівка «Зірочка» не рекомендується до використання дітям до 5-ти років, вагітним жінкам, людям з індивідуальною непереносимістю компонентів.

Запобіжні заходи : для зовнішнього застосування. Уникати потрапляння у вічі.

Дата виготовлення: дивіться на упаковці.

Умови зберігання : зберігати в сухому, захищеному від світла місці, при температурі від 5°С до 25°С.

Термін придатності до споживання: 24 місяці від дати випуску.

Характеристики

Склад
  • камфора, эфирное масло мяты перечной, метилсалицилат/скипидар, ментол, эфирное масло корицы, эфирное масло эвкалипта
Застосування
  • вдыхайте состав аромакарандаша «Звездочка», или легкими круговыми движениями вотрите его небольшое количество в область крыльев носа и висков
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами