Кисень газоподібний ОКС-02 балон 10 літрів Красота та Здоров'я 11981

1 відгук

Код:  344825119

Кисень газоподібний ОКС-02 балон 10 літрів Красота та Здоров'я 11981

1 відгук

Код:  344825119

Продавець:BNH

4.9/5  ( 147 оцінок )

515

Є в наявності

2

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Сприяє концентрації уваги, зменшує головний біль, стомлюваність, значно покращує якість повсякденного життя та настрій. Необхідний жителям міст із несприятливою екологічною ситуацією. Допомагає долати стреси, розлади нервової системи та безсоння. Покращує обмін речовин, зміцнює імунну систему, виводить токсини та метаболіти. Допомагає адаптуватися до фізичних навантажень та тонізує після виснажливих тренувань. Уповільнює процеси старіння, очищає та відновлює шкіру, прискорює процеси регенерації, полегшує похмільний синдром. Комплектність: балончик у зборі з аерозольним клапаном, призначеним для зберігання та забезпечення герметичності засобу; -Пластикова маска.

Вміст алюмінієвого балончика: об'ємна частина кисню-99,5% 

Рекомендації до застосування: може бути рекомендований як засіб для адаптації до фізичних навантажень, для підвищення концентрації уваги, для зняття стресу та втоми, для подолання втоми від переїздів та зняття інтоксикації та полегшення ознак похмілля, при утрудненні дихання.

Спосіб застосування: опустити клапан, прикласти інгаляційну маску щільно до обличчя (на область носа та рота). Натиснути на клапан протягом 1-2 секунд, відпустити і одночасно зробити глибокий вдих. За один сеанс можна вдихнути 3-7 разів.

Застереження: балон перебуває під власним тиском!

Форма випуску: алюмінієвий балон із маскою.

Умови зберігання: зберігати в упаковці виробника, в сухому, захищеному від світла місці при температурі від -50°С до +50°С. Зберігання за температури вище +50°С не допускається! Не допускати контакту з мастилами, мастилами, відкритим полум'ям і джерелами тепла. Зберігати у недоступному для дітей місці.

Термін придатності: 18 місяців.

Виробник: ТОВ ”Краса та Здоров'я”,Україна,м.Харків,61001,вул.Сомовська,12-Б.

Характеристики

Країна-виробник
  • Україна
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

  • Андрій Куртяк
    Відгук від покупця. Продавець: BNH

    Проблему вирішено

    Пустий балон приїхав