Краплі вушні ENJEE для видалення води 15 мл En`jee 9787

Краплі вушні ENJEE для видалення води 15 мл En`jee 9787

Продавець:BNH

4.8/5  ( 147 оцінок )

Є в наявності

95

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Вушні краплі призначені для видалення води із зовнішнього слухового проходу. Зменшують дискомфорт, який виникає при попаданні води у зовнішній слуховий прохід після прийняття ванн, або інших водних процедур, занять підводним плаванням, серфінгом тощо.

Склад: ізопропіловий спирт, гліцерин.

Рекомендації щодо застосування: застосовувати 1 раз на день, не більше чотирьох днів поспіль. Чи не є лікарським засобом!

Закапати по 4-5 крапель в кожен слуховий прохід. Носик аплікатора не повинен проникати у слуховий канал. Застосовувати не більше одного разу на день.

Запобіжні заходи: протипоказано застосовувати за наявності дренажу в слуховому проході, виділеннях з вуха, болях, висипаннях, або при запамороченні. Протипоказано застосування крапель при травмах та перфораціях барабанної перетинки, а також після хірургічних втручань. У разі підвищеної чутливості до компонентів або появи подразнення на шкірних покривах використання крапель слід припинити та звернутися до лікаря. Не використовувати, якщо порушено контроль першого розтину. При попаданні у вічі негайно промити водою і звернутися до лікаря.

Тільки для зовнішнього застосування!

Форма випуску: флакон 15 мл, закритий кришкою з контролем першого розтину.

Умови зберігання : у сухому, недоступному для дітей місці при температурі від +15° до +30°С. Уникати нагрівання та потрапляння прямих сонячних променів. Зберігати далеко від відкритого вогню.

Термін придатності : 3 роки від дати виготовлення.

Характеристики

Застосування
  • закапати по 4-5 крапель у кожен слуховий прохід. Носик аплікатора не повинен проникати у слуховий канал. Застосовувати не більше одного разу на добу
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами