Краплі вушні ENJEE для видалення води 15 мл En`jee 9787

Краплі вушні ENJEE для видалення води 15 мл En`jee 9787

Продавець:BNH

4.9/5  ( 144 оцінок )

89

Є в наявності

1

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Вушні краплі призначені для видалення води із зовнішнього слухового проходу. Зменшують дискомфорт, який виникає при попаданні води у зовнішній слуховий прохід після прийняття ванн, або інших водних процедур, занять підводним плаванням, серфінгом тощо.

Склад: ізопропіловий спирт, гліцерин.

Рекомендації щодо застосування: застосовувати 1 раз на день, не більше чотирьох днів поспіль. Чи не є лікарським засобом!

Закапати по 4-5 крапель в кожен слуховий прохід. Носик аплікатора не повинен проникати у слуховий канал. Застосовувати не більше одного разу на день.

Запобіжні заходи: протипоказано застосовувати за наявності дренажу в слуховому проході, виділеннях з вуха, болях, висипаннях, або при запамороченні. Протипоказано застосування крапель при травмах та перфораціях барабанної перетинки, а також після хірургічних втручань. У разі підвищеної чутливості до компонентів або появи подразнення на шкірних покривах використання крапель слід припинити та звернутися до лікаря. Не використовувати, якщо порушено контроль першого розтину. При попаданні у вічі негайно промити водою і звернутися до лікаря.

Тільки для зовнішнього застосування!

Форма випуску: флакон 15 мл, закритий кришкою з контролем першого розтину.

Умови зберігання : у сухому, недоступному для дітей місці при температурі від +15° до +30°С. Уникати нагрівання та потрапляння прямих сонячних променів. Зберігати далеко від відкритого вогню.

Термін придатності : 3 роки від дати виготовлення.

Характеристики

Застосування
  • закапати по 4-5 крапель у кожен слуховий прохід. Носик аплікатора не повинен проникати у слуховий канал. Застосовувати не більше одного разу на добу
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами