Мазь для суглобів від суглобового та м'язового болю 80 ml New Life

Мазь для суглобів від суглобового та м'язового болю 80 ml New Life

Продавець:YourLife

4.8/5  ( 24 оцінок )

174

151

Замовлення вiд 1 шт

Є в наявності

6

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Дія мазі направлена на профілактику суглобових і м'язових болів. Фітокомплекс екстрактів стимулює мікроциркуляцію та обмінні процеси, має регенеруючу і антиоксидантну дії. Рослинні олії глибоко живлять шкіру, активізують її захисні функції, усувають відчуття дискомфорту, забезпечуючи хорошу масажну основу. Вміст ментолу і камфори дозволяє забезпечити охолоджуючу дію, сприяє усуненню втоми і м'язової напруги, а також зниженню запальних процесів. В результаті відбувається зменшення больових відчуттів в суглобах, значне скорочення термінів лікування, відновлення після травм і захворювань опорно-рухового апарату.

Aqua/Демінералізована вода.

Aesculus hippocastanum extract/Каштана екстракт – має протизапальну, тонізуючу дії. Покращує мікроциркуляцію, зменшує приплив крові до поверхневих шарів шкіри і зміцнює стінки капілярів і вен.

Symphytum officinale extract/Живокосту екстракт — проявляє протизапальну, антисептичну і ранозагоювальну дії. Пом'якшує шкіру, покращує мікроциркуляцію крові, знімає напругу з м'язів і зміцнює шкірну тканину.

Salix alba bark extract/Верби екстракт — покращує стан шкіри, усуваючи запалення, нариви, вугровий висип і бородавки. Має антиоксидантну, регенеруючу, протизапальну і тонізуючу дії.

Betula extract/Берези екстракт — має потужну антисептичну властивість. Тонізує і пом'якшує шкіру. Виявляє протизапальну і протигрибкову дії. Заспокоює шкіру, зменшуючиподразнення і почервоніння шкіри.

Hypericum perforatum (st. john's wort) extract/Звіробою екстракт — знімає спазми судин, має місцеву знеболюючу дію, зміцнює стінки капілярів і венозний кровообіг. Допомагає заспокоїти і усунути вид червоної подразненної шкіри. Має протизапальну дію і проявляє антимікробну властивість.

Laminaria saccharina extract/Ламінарії екстракт — має протизапальну дію, завдяки чому зменшується набряклість і болі в суглобах. Сприяє ефективному зв'язуванню і виведенню вільних радикалів і інших агентів, що мають негативний вплив на тканини суглобів.

Calendula officinalis L. Extract/Нагідки екстракт — прискорює регенерацію тканин, загоює тріщини і рани, захищає клітини шкіри від пошкодження і передчасного руйнування, оздоровлює шкірний покрив.

Equisetum arvense extract/Хвоща екстракт — містить в своєму складі велику кількість кремнію - елемента, який сприяє нормалізації метаболізму і відновленню кісткової тканини.

Achillea millefolium extract/Деревію екстракт — ефективний компонент при захворюванні суглобів, так як його антибактеріальні властивості допомагають блокувати запальний процес і гальмують розвиток патології.

Quercus robur bark extract/Дуба екстракт — покращує регенерацію тканин при артрозі. Загоює тріщини і ранки на шкірі, зміцнює судини, робить шкіру пружною і еластичною.

Rhodiola rosea root extract/Родіоли рожевої екстракт – стимулює оновлення клітин, володіє загоюючою і протизапальною властивостями.

Urtica dioica extract/Кропиви екстракт — покращує регенерацію тканин, тонізує шкіру і є антиоксидантом.

Juglans regia extract/Волоського горіха екстракт – має антиоксидантну властивість. Відновлює і запобігає старінню шкіри.

Echinacea purpurea extract/Ехінацеї екстракт — зміцнює стінки кровоносних судин, знижує проникність і ламкість капілярів, активізує кровообіг.

Polygonum aviculare extract/Спориша екстракт — сприяє біосинтезу колагену, забезпечує міцність і еластичність сполучної і епітеліальної тканин. Має антимікробну і тонізуючу властивості.

Arctium lappa extract/Лопуха екстракт — надає очищаючу дію на шкірні покриви, ефективен при різних шкірних захворюваннях: гнійники, фурункульози, вугрова висипка, алергічні реакції.

Syringa vulgaris (lilac) extract/Бузку екстракт – надає очищуючу, тонізуючу, протизапальну дії на шкіру.

Chamomilla recutita (matricaria) extract/Ромашки екстракт — має протизапальну властивість. Надає на шкіру пом'якшувальну і заспокійливу дії, стимулює регенерацію клітин. Покращує капілярний кровообіг.

Plantago major extract/Подорожника екстракт – покращує кровообіг, що сприяє розсмоктуванню синців і гематом, розгладженню шрамів. Надає заспокійливу дію.

Amaranthus cruentus extract/Амаранта екстракт — збагачує клітини киснем і запобігає згубному впливу на них вільних радикалів, уповільнюючи процес старіння шкіри. Сприяє регенерації (відновленню) і омолодженню шкіри.

Pelargonium peltatum extract/Герані екстракт — усуває запалення і лущення на шкірі. Стимулює регенерацію клітин, що особливо корисно після опіків, обморожень. Надає антисептичну, протизапальну дії.

Propolis extract/Прополіса екстракт – покращує мікроциркуляцію та обмінні процеси в тканинах. Зменшує згортання крові, знімає судинний спазм, стимулює обмінні процеси, регенерацію (відновлення тканин).

Linum usitatissimum oil/Льону олія — пом'якшує, зволожує і омолоджує шкіру. Чудово допомагає усунути сухість та лущення шкіри, а також завдяки зміцнюючим властивостям, значно підвищує еластичність і пружність шкірних покривів.

Capsicum annuum oil/Перцю червоного олія — стимулює і відновлює обмінний процес в клітинах. Надає судинорозширювальну дію, в результаті чого поліпшується кровообіг.

Ribes nigrum oil/Чорної смородини олія — підтримує еластичність шкіри, стимулює синтез колагену. Сприяє відновленню бар'єрної функції шкіри.

Amaranthus cruentus oil/Амаранта олія — надає живильну, зволожуючу і пом'якшувальну дії на шкіру. Покращує кровообіг, активізує обмінні процеси і клітинний метаболізм.

Betula oil/Берези олія — освіжає, очищає і омолоджує шкіру. Прибирає капілярний малюнок. Відновлює еластичність шкіри.

Lavandula angustifolia oil/Лаванди ефірна олія — надає ранозагоювальну і регенеруючу дії. Сприяє виведенню зі шкіри шкідливих токсинів.

Eugenia caryophyllata oil/Бруньок гвоздики ефірна олія – має антисептичну, спазмолітичну, бактерицидну і знеболювальну властивості. Допомагає розслабитися після фізичної перевтоми, знімає м'язові судоми.

Salvia sclarea oil/Шавлії ефірна олія – має протизапальну, спазмолітичну властивості. Сприяє загоєнню ран. Відновлює шкіру та підвищує її тонус.

Citrus limon oil/Лимона ефірна олія — стимулює вироблення колагену, який бере участь в регенерації шкірних тканин. Допомагає зробити менш помітною судинну сіточку, підвищує тонус шкіри і робить її більш пружною і еластичною. Має протизапальну і бактерицидну дії.

PEG-40 hydrogenated castor oil/PEG 40 (гідрогенезована касторова олія) — має пом'якшувальну властивість. Утворює захисну плівку на шкірі, перешкоджаючи зайвому випаровуванню вологи.

Tocopheryl acetate/Вітамін Е — антиоксидант, що володіє яскраво вираженою омолоджуючою властивістю. Він прискорює клітинне оновлення, захищає епідерміс від впливу ультрафіолетового випромінювання, пом'якшує, сприяє загоєнню ран і тріщин. Вітамін Е гальмує процес фотостаріння шкіри, бореться з сухістю шкіри, підтримує водно-ліпідний баланс, прибирає пігментні плями, веснянки і рубці від вугрової висипки, має заспокійливу дію, знімає запалення, подразнення і лущення шкіри.

Linoleic acid/Вітамін F — має протизапальну і заспокійливу властивості. Сприяє глибокому зволоженню шкіри і запобігає її сухості. Будучи природним антиоксидантом, уповільнює старіння шкіри, надовго зберігаючи її свіжість і пружність. Захищає від шкідливого впливу ультрафіолетових променів і сприяє швидкому загоєнню шкірних покривів після різних пошкоджень.

Camphora/Камфора — має протизапальну, антисептичну дії, покращує мікроциркуляцію крові.

Cyclopentasiloxane/Циклометикон — покращує еластичність шкіри і надає їй відчуття м'якості і шовковистості.

Dimethicone/Диметикон — пом'якшує шкіру, володіє зволожуючою властивістю. Забезпечує прекрасні тактильні відчуття.

Allantoin/Алантоїн — надає пом'якшувальну і зволожуючу дії на шкіру. Усуває лущення, посилює епітелізацію і регенерацію шкіри, робить її гладкою та еластичною.

Pelobishofit/Пелобішофіт — містить велику кількість мінералів, регулює водно-сольовий баланс і покращує обмін речовин в шкірі. Має протизапальну, протиалергічну та знеболювальну дії.

Menthol/Ментол — має заспокійливу, протизапальну і охолоджуючу властивості. Сприяє виведенню токсинів і зниженню хворобливих реакцій, зменшує запальні процеси, місцеву температуру. Стимулює відтік крові і полегшує дренаж.

Phenoxyethanol/Антисептик — збільшує термін зберігання готового косметичного продукту. Володіє антигрибковою і антибактеріальною властивостями.

Triethanolamine/Триетаноламін — нейтралізуючий агент, покращує стабільність косметичного продукту.

Acrylates/palmeth-25 acrylate copolymer/Акриловий сополімер — забезпечує стабільність готового продукту.

Ceto stearyl alcohol/Цетилстеариловий спирт — сприяє проникненню поживних речовин в глибші шари шкіри, утворюючи вологоутримуючу плівку. Надає м'яке приємне відчуття шкірі.

Glycerin/Гліцерин — зволожує шкіру, пом'якшує і робить її шовковистою. Згладжує нерівності шкіри і захищає від негативних зовнішніх факторів. Сприяє нормальному процесу життєдіяльності клітин епідермісу.

Характеристики

Країна-виробник
  • Україна
Країна реєстрації бренда
  • Україна
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами