Коректор осанки Posture Pro Fix

1 відгук

Код:  345391333

Вікова група
Розмір
  • Універсальний

Коректор осанки Posture Pro Fix

1 відгук

Код:  345391333

Продавець:MasterPrice

4.8/5  ( 1185 оцінок )

100

69

Є в наявності

43

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Розмір один - універсальний

Ви страждаєте від невтішної проблеми зі спиною щоразу після довгої їзди? У вас постійно болить спина від сидіння за партою цілий день?  

Що, якщо ми скажемо вам, що є недорогий спосіб жити безболісним життям, якого бажаєте, і почувати себе краще, ніж будь-коли ! 

Представляємо бюджетний коректор Posture Pro Fix, який чудово справляється з підтримкою для хребта та спини. Корсет для спини забезпечує підтримку шиї та спини та спонукає вас сидіти прямо ; це також допомагає стабілізувати ключицю.

 

 

Регульований дизайн : цей ортопедичний коректор для постави складається з звичайних простих лямок, які перекидаються через плечі, їх можна відрегулювати відповідно до ваших потреб і поступово підтягувати верхню частину спини. 

Ефективне зняття болю. Природним чином розтягніть м’язи, щоб розслабитись від болю в спині, плечах, напруженні у шиї та втоми очей.

 

Комфортно виправляє поставу, легкий та створений виключно для вашого комфорту. Всього через пару годин на день ви можете повернутися на шлях міцного і здорового самопочуття

 

Ніхто цього не помітить: не хвилюйтеся, якщо люди побачать, що ви носите коректор постави, оскільки дизайн спеціально створений для носіння під одягом . Ви можете спокійно носити його на роботу, і ніхто не дізнається, що він на вас.

 

Характеристики:

  • Вага: 60 ​​г
  • Матеріал: полієстер

У пакет включено:

  • Пояс для корекції спини * 1 шт

Характеристики

Вікова група
Ступінь фіксації
Розмір
  • Універсальний
Матеріал
  • Поліестер
Колір
  • White
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

  • Valeria Kirnis
    Відгук від покупця. Продавець: MasterPrice

    ф***я повна, викидка грошей!