Крем розігріваючий з перцем від болі в м'язах і суглобах 80 ml New Life

Крем розігріваючий з перцем від болі в м'язах і суглобах 80 ml New Life

Продавець:YourLife

4.8/5  ( 24 оцінок )

164

123

Замовлення вiд 1 шт

Є в наявності

3

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Високоефективний розігріваючий крем — ідеальний засіб, що знімає м'язову напругу і втому, а також використовується як допоміжний засіб при лікуванні м'язових і суглобових захворювань. Завдяки олеорезину стручкового перцю відбувається поступове проникнення в шкіру активних компонентів крему, що супроводжується поколюванням, відчуттям тепла і ослабленням напруги мускулатури. Крем рекомендується використовувати для розігріву м'язової тканини при переохолодженні, а також для швидкого відновлення після інтенсивного м'язового навантаження.

Aqua/Демінералізована вода.

Capsicum annuum/Олеорезин стручкового перцю — це потужний антиоксидант. Має місцеву подразнюючу дію, ініціює місцевий прилив крові і сприяє посиленню обмінних процесів, тим самим, підвищуючи тонус шкіри, а також допомагає зняти застійний больовий синдром в м'язах і суглобах. Олеорезин стручкового перцю не затримується на поверхні шкіри і глибоко проникаючи в тканини, розігріває з середини при цьому покращує прохідність діючих речовин в глибокі шари епідермісу.

Turpentine/Живичний скипидар — натуральний продукт рослинного походження. У його склад входить велика гамма біологічно активних речовин, що містяться в живиці (рідка смола хвойних дерев) з якої живичний скипидар отримують. Застосування скипидару надає подразнюючу дію, покращуючи кровообіг.

Horseradish extract/Хрону екстракт — забезпечує виражену бактерицидну дію. Завдяки активному складу, надає подразнюючий ефект на шкірні покриви, тим самим, посилюючи кровообіг і обмін речовин в тканинах, а також сприяє доставці біологічно активних речовин в глибокі шари шкіри. Сприятливо діє на суглоби.

Nigra radicula extract/Редьки екстракт — має бактерицидну та антимікробну властивості. Широко використовується при радикуліті, ревматизмі і захворюваннях суглобів.

Zingiber officinale extract/Імбиру екстракт — надає виражену протизапальну дію. Імбир ефективно знімає болі в суглобах, м'язовий біль, набряки і допомагає в лікуванні ревматизму, артриту і артрозу.

Capsicum annuum extract/Червоного перцю екстракт — є ефективним стимулятором кровообігу і нервових закінчень шкіри. При попаданні на шкіру покращує обмінні процеси, при цьому з'являється відчуття тепла і зменшується біль.

Symphytum officinale extract/Живокосту екстракт — сприяє зменшенню запалень і знімає болі в суглобах, спині, попереку, м'язах і зв'язках, прискорює відновлення пошкоджених тканин при переломах, розтягненнях зв'язок, ударах. Живокост проявляє протизапальну і антисептичну дії. Пом'якшує шкіру, надає їй здоровий зовнішній вигляд, покращує мікроциркуляцію крові, знімає напругу з м'язів і зміцнює шкірну тканину.

Аesculus hippocastanum extract/Каштана екстракт — нормалізує стан судинної стінки, підвищує стійкість капілярів, знижує їх ламкість. Відноситься до венотонізуючих засобів рослинного походження, сприяє збільшенню міцності і тонусу кровоносних судин.

Сomarum palustris extract/Сабельника екстракт — має виражені знеболювальну, протизапальну та протиревматичну властивості. Сабельник покращує функціональний стан опорно-рухового апарату, надає позитивний вплив при порушеннях рухливості суглобів і хребта, полегшує ревматичні болі і знижує запальний процес.

Laurus nobilis leaf extract/Лавра екстракт — має знеболюючу, протизапальну, антибактеріальну властивості. Здатний швидко усунути біль і зняти запалення в суглобах і попереку. Застосовується при остеохондрозі, артритах і артрозах, зокрема ревматизмі, а також ефективно допомагає при ударах, розтягненнях, гематомах.

Crataegus oxyacantha extract/Глоду екстракт — стимулює клітинне оновлення, покращує обмінні процеси і збагачує шкіру киснем. Глід надає розслаблюючу дію, знімає набряклість і зміцнює стінки судин.

Achillea millefolium extract/Деревію екстракт — проявляє спазмолітичну дію. Ефективно використовується при ревматизмі і має протизапальну властивість.

Capsicum annuum oil/Червоного перцю олія — ефективно стимулює кровообіг і відновлює обмінні процеси в клітинах. Червоний перець має здатність глибоко проникати в тканини, надаючи судинорозширювальну і розігріваючу дії, при цьому збільшуючи приплив крові і обмін речовин на локалізованій ділянці.

Eugenia caryophyllata oil/Гвоздики олія — має антибактеріальну, протизапальну, знеболюючу властивості. Гвоздика є прекрасним антисептиком, знімає запалення і бореться з інфекціями. Олія гвоздики уповільнює процеси старіння, так як добре регулює рівень поліненасичених жирних кислот в організмі і знімає м'язові судоми.

Betula oil/Берези олія — добре підходить для полегшення всіх видів м'язових болів, так як є дуже сильним болезаспокійливим і помірним зігріваючим компонентом. При ревматизмі та артриті олія сприяє знищенню токсинів, які також можуть бути причиною болю.

Piper nigrum oil/Чорного перцю ефірна олія — усуває проблеми опорно-рухової системи, наслідки фізичних перевантажень, травм і обморожень. Ефективна при всіх формах і видах артрозів, артритів, міозитів, невралгій, невритів.

Zingiber officinale oil/Імбиру ефірна олія — надає протизапальну і антисептичну дії. Ефективна при захворюваннях опорно-рухового апарату, зокрема артриті, артрозі, різних ступенів розтягнень.

Eugenia caryophyllata oil/Гвоздики ефірна олія — має сильні антисептичну, спазмолітичну, бактерицидну і знеболювальну властивості. Допомагає розслабитися після фізичної перевтоми, знімає м'язові судоми.

Сinnamomum cassia oil/Кориці ефірна олія — має заспокійливу, спазмолітичну, болезаспокійливу дії. Знімає м'язові спазми і полегшує болі в суглобах при ревматизмі. Швидкий розігрів м'язів дозволяє легше долати спортивні навантаження. Ефірна олія кориці тонізує шкіру і сприяє більш швидкому усуненню синців.

Rosmarinus officinalis (rosemary) oil/Розмарину ефірна олія — має протизапальну, бактерицидну, знеболюючу, протиревматичну і протинабрякову властивості. Ефективно застосовується при ревматичних і артритних захворюваннях, для полегшення спортивних травм і розтягнень, а також для кращого розігріву м'язів перед заняттям спортом.

Сitrus aurantifolia oil/Лайму ефірна олія — є прекрасним антисептиком. Освіжаючий аромат надає стимулюючу і тонізуючу дії. Завдяки болезаспокійливій та протизапальній властивостям знаходить застосування при ревматизмі та артриті.

Melissa officinalis L. oil/Меліси ефірна олія — надає анальгуючу, антисептичну та заспокійливі дії. Покращує кровообіг і використовується при остеохондрозі і ревматичних болях.

Camphora/Камфора — має протизапальну, антисептичну дії і покращує мікроциркуляцію крові.

Menthol/Ментол — володіє заспокійливою, протизапальною та охолоджуючою властивостями. Сприяє виведенню токсинів і зниженню хворобливих реакцій. Ментол ефективно зменшує запальні процеси і місцеву температуру.

Brassica juncea (brown mustard) seed powder/Мелена гірчиця — має протизапальну, антисептичну властивості. Гірчиця надає розігріваючу дію, що сприяє зменшенню запальних процесів і усуненню болю. Гірчиця ефективна при ревматизмі, подагрі, артриті, при расстягненнях і ударах. Гірчиця розслабляє і знімає напругу в м'язах.

Stearic acid/Стеаринова кислота — підвищує стійкість шкіри до зовнішніх несприятливих факторів, покращує її еластичність і надає бархатистість.

Ceto stearyl alcohol/Цетилстеариловий спирт — сприяє проникненню поживних речовин в глибші шари шкіри, утворює вологоутримуючу плівку і володіє дезинфікуючою властивістю, а також надає м'яке приємне відчуття шкірі.

Glycerin/Гліцерин — зволожує шкіру, сприяє нормальному процесу життєдіяльності клітин епідермісу. Перешкоджає передчасному старінню.

Phenoxyethanol/Антисептик — збільшує термін зберігання готового косметичного продукту. Володіє антигрибковою і антибактеріальною властивостями.

Sodium acrylates copolymer (and) paraffinum liquidum (and) ppg-1 trideceth-6/Акриловий сополімер — забезпечує стабільність готового косметичного продукту.

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами