Фіточай Веселий апельсин Седнівські трави 50 г

Фіточай Веселий апельсин Седнівські трави 50 г

Продавець:EcoTopStore

4.8/5  ( 147 оцінок )

Немає в наявності

59

2

Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров'я!
Увага! Перед застосуванням лікарського засобу чи медичного виробу рекомендується обов'язково ознайомитися з інструкцією та проконсультуватися з лікарем.
Опис та інструкція з користування наведені виключно з ознайомлювальною метою і не має бути використана як посібник з самолікування.
Тільки лікар може прийняти рішення про призначення препарату, а також визначити дози та способи його застосування.

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Трав'яний чай із цедрою апельсина, що надає смачному та корисному чаю цитрусову родзинку:)

Екопакування з крафт-паперу з прозорим віконцем, завдяки чому у нас Ви не купите "кота в мішку".

Ми пропонуємо унікальні трави, зібрані з душею в екологічно чистих регіонах Чернігівщини (переважно смт. Седнєв). Лише натуральні компоненти.

Весь наш продукт – виключно ручна робота. Усі процеси від збирання сировини до упаковки виконуються вручну. Сировину ми сушимо в натуральних умовах - у темному приміщенні, що провітрюється.

Склад: малини листя, материнки трава, липи квітки, м'яти перцевого листя, смородини листя, іван-ча трава, цедра апельсина.

Цедру апельсина в народі вважають продуктом, що оздоровлює серце. Користь цедри апельсина залежить від флавонідів, які входять до її складу, вони нейтралізують надлишок холестерину, стимулюють серцеву діяльність, крім того, речовини мають протизапальні властивості.

Материнка – має заспокійливий ефект, який допомагає зняти стрес і позбутися безсоння. Так само материнка має сильну антибактеріальну та сечогінну дію.

Липовий колір значною мірою знижує в'язкості крові, виводить шлаки та шкідливі токсини з організму, а також сприяє нормалізації роботи сечостатевої системи, нирок, жовчного міхура та шлунково-кишкового тракту загалом.

Потужна зміцнююча та імуностимулююча дія мають листя малини.

Іван-чай зміцнює кровоносні судини та серце. Флавоноїди та магній підвищують тонус серцевого м'яза та еластичність судин. За рахунок цього краще циркулює кров, знижується ризик варикозу та хвороб серця. Нормальний кровообіг покращує самопочуття та розумову активність.

У листі та квітках м'яти перцевої у великій кількості міститься ефірна олія, за рахунок якої м'ята надає лікувальний вплив на організм людини. Крім того, у ній є дубильні речовини, рутин, органічні кислоти, вітаміни та інші корисні речовини.

Спосіб приготування

Засипати чай із розрахунку 1 чайна ложка на 100 мл. окропу. Наполягати щонайменше 15 хвилин. Рекомендується неодноразове заварювання для повної витяжки із чаю всіх його корисних речовин.

Не є лікарським засобом. Перед використанням проконсультуйтеся з лікарем або фітотерапевтом.

Характеристики

Країна-виробник
  • Україна
Фасування, г
Склад
  • Трав'яний чай із цедрою апельсину
Додаткові характеристики
  • з цедрою апельсина
Країна реєстрації бренда
  • Україна
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами