Іван-чай ферментований крупнолистової преміальної якості. Дуже ароматний і смачний, з характерною для журавлини кислинкою.
Цей чай - подвійний ферментації. Ферментований іван-чай розпарюється парою, додається жим ягід журавлини та проходить друга ферментація.
Продукція виготовлена згідно з ТУ У 10.8-3245610719-001:2019
Екопакування з крафт-паперу з прозорим віконцем, завдяки чому у нас Ви не купите "кота в мішку".
Іван-чаю притаманне безліч корисних властивостей, його з давніх-давен використовують для терапії великої кількості захворювань. Даний напій готують на рослинній основі, він сприяє:
зміцненню імунітету; виведення шлаків; зниження температури; позбавлення від тривожних і невротичних станів; нормалізації тиску.
Цей натуральний чай дарує заряд енергії, адже він містить багато білка. Йому властива обволікаюча дія, що приносить полегшення при гастритах та інших хворобах шлунка. Його використовують для зміцнення волосяних цибулин та їх структури.
Корисні властивості іван-чаю з журавлиною
Додавання у процесі ферментації журавлини збільшує у іван-чаю кількість корисних речовин.
Журавлина – це цілий вітамінний комплекс, подарований нам природою. За вмістом вітамінів і мінералів є найкориснішою з дикорослих ягід і застосовується для лікування простудних захворювань. Журавлина завдяки високому вмісту вітаміну С - відмінний профілактичний засіб, що зміцнює імунітет і підвищує захисні функції організму.
У процесі ферментації застосовується жим (ягоди мнуться), він додається при скручуванні іван-чаю, відповідно ферментується у своєму соку.
Протипоказань до застосування напою мало. Необхідно пам'ятати, що його не можна приймати особам, які мають гастрит, виразку шлунка та дванадцятипалої кишки.
Не є лікарським засобом