Іван-чай ферментований крупнолистової середньої ферментації, висока якість. Дуже ароматний та смачний.
Продукція виготовлена згідно з ТУ У 10.8-3245610719-001:2019
Екопакування з крафт-паперу з прозорим віконцем, завдяки чому у нас Ви не купите "кота в мішку".
Іван-чай чи Кіпр вузьколистий – рослина, в назві якої вже говориться, що з неї готують напій. З листя іван-чаю шляхом ферментації роблять ферментований напій.
Ферментований Іван-чай (копорський чай) має дивовижний, трохи терпкий смак з запашним квітково-трав'яним ароматом, і приносить величезну користь і бадьорість тілу.
При регулярному вживанні копорського чаю, що містить у своєму складі такі важливі елементи як залізо, марганець, мідь, нікель і титан, значно підвищується тонус людського організму.
Крім того, він дуже позитивно впливає на працездатність людини.
Спосіб приготування ферментованого іван-чаю:
Засипати чай із розрахунку 1 чайна ложка на 100 мл. окропу. Наполягати щонайменше 15 хвилин. Рекомендується неодноразове заварювання для повної витяжки із чаю всіх його корисних речовин.
Протипоказання
Іван-чай ферментований протипоказаний лише у разі гіперчутливості до будь-яких речовин рослини. Не слід пити копорський чай тим, у кого підвищена згортання крові, тромбофлебіт, варикоз. Не приймають кипрей з седативними та жарознижувальними медикаментами.
Не є лікарським засобом. Перед використанням проконсультуйтеся з лікарем або фітотерапевтом.