Іван-чай ферментований крупнолистової преміальної якості. Дуже ароматний та смачний. При ферментації додаються ягоди малини.
Продукція виготовлена згідно з ТУ У 10.8-3245610719-001:2019
Екопакування з крафт-паперу з прозорим віконцем, завдяки чому у нас Ви не купите "кота в мішку".
Іван-чай з малиною має не тільки приємний смак, але й масу корисних властивостей. Варто зазначити, що продукція готується за винятковою технологією ферментації. Спочатку ягоди мнуться методом жиму, потім змішуються з іван-чаєм у момент його скручування. У результаті всі інгредієнти просочуються соком один одного.
Корисні властивості малини
Малина багата на вітаміни, це насамперед С, В9, РР, Е, В3. У ній є такі мікроелементи, як калій, кальцій, фосфор, магній і хлор. Головна користь цієї ягоди в тому, що вона має протизапальну дію, а значить, буде корисною при будь-яких простудних захворюваннях. Також малина здатна виводити шлаки з організму.
Спосіб приготування ферментованого іван-чаю:
Засипати чай із розрахунку 1 чайна ложка на 100 мл. окропу. Наполягати щонайменше 15 хвилин. Рекомендується неодноразове заварювання для повної витяжки із чаю всіх його корисних речовин.
Протипоказання
Іван-чай ферментований протипоказаний лише у разі гіперчутливості до будь-яких речовин рослини. Не слід пити копорський чай тим, у кого підвищена згортання крові, тромбофлебіт, варикоз. Не приймають кипрей з седативними та жарознижувальними медикаментами.
Не є лікарським засобом. Перед використанням проконсультуйтеся з лікарем або фітотерапевтом.