Іван-чай ферментований крупнолистової преміальної якості. Дуже ароматний та смачний. При ферментації додаються ягоди вишні.
Продукція виготовлена згідно з ТУ У 10.8-3245610719-001:2019
Екопакування з крафт-паперу з прозорим віконцем, завдяки чому у нас Ви не купите "кота в мішку".
Іван-чай з малиною має не тільки приємний смак, але й масу корисних властивостей. Варто зазначити, що продукція готується за винятковою технологією ферментації. Спочатку ягоди мнуться методом жиму, потім змішуються з іван-чаєм у момент його скручування. У результаті всі інгредієнти просочуються соком один одного.
Спосіб приготування ферментованого іван-чаю:
Засыпать чай из расчета 1 чайная ложка на 100 мл. кипятка. Настаивать не менее 15 минут. Рекомендуется неоднократное заваривание для полной вытяжки из чая всех его полезных веществ. Польза иван-чая с вишней Вишня полезна как своими ягодами, так и листьями. Она оказывает противосудорожное, противовоспалительное, успокаивающее действие на организм. В сочетании с иван-чаем, вишневый напиток способен оказывать мягкое успокаивающее воздействие, являться профилактическим средством от инфаркта и инсульта, благотворно воздействует на сердечную мышцу и сосуды. Ежедневное употребление такого напитка рекомендуется людям с проблемами желудка.
Противопоказания
Іван-чай ферментований протипоказаний лише у разі гіперчутливості до будь-яких речовин рослини. Не слід пити копорський чай тим, у кого підвищена згортання крові, тромбофлебіт, варикоз. Не приймають кипрей з седативними та жарознижувальними медикаментами.
Не є лікарським засобом. Перед використанням проконсультуйтеся з лікарем або фітотерапевтом.