Прополіс в краплях антибактеріальний противірусний засіб New Life 30 мл

Прополіс в краплях антибактеріальний противірусний засіб New Life 30 мл

Продавець:YourLife

4.8/5  ( 24 оцінок )

90

80

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Рекомендовано як антибактеріальний і противірусний засіб. Швидко відновлює сили, забезпечує нормальне живлення клітин, корисний при анемії.

СКЛАД:

Активні компоненти/active ingredients : прополіс/propolisi.

Допоміжні компоненти/other ingredients : вода демінералізована/aqua, пропіленгліколь/propylenglycolum, гліцерин/glycerolum.

Прополіс — природний антибіотик активний проти понад 100 патогенних вірусів, грибків та бактерій. Містить 10 вітамінів (у тому числі A, E, групи B), 17 амінокислот, велику кількість цинку та магнію. Ці мікронутрієнти важливі для роботи імунітету, щоб протистояти атакам вірусів та бактерій. Завдяки багатому хімічному складу прополіс широко використовується для лікування захворювань ротової порожнини, гастритів, виразки, для прискорення загоєння ран, опіків. Також він зміцнює кістки та суглоби, нормалізує обмін речовин. Виражені антибактеріальна, протизапальна, імуномодулююча та анальгетична властивості дозволяють застосовувати прополіс при застуді. Прополіс має в'яжучий, загальнозміцнюючий та протипухлинний ефекти, знімає судинний спазм, знижує артеріальний тиск, сприяє виведенню холестерину та тригліцеридів з організму, стимулює кровотворення та жовчовиділення, покращує травлення.

Характеристики

Застосування
  • по 7-10 крапель 2-3 рази на день до їжі.
Країна-виробник
  • Україна
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами