Ламінарія 1 кг

Ламінарія 1 кг

Продавець:Корисності від Бузі

4.9/5  ( 57 оцінок )

700

Є в наявності

Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров'я!
Увага! Перед застосуванням лікарського засобу чи медичного виробу рекомендується обов'язково ознайомитися з інструкцією та проконсультуватися з лікарем.
Опис та інструкція з користування наведені виключно з ознайомлювальною метою і не має бути використана як посібник з самолікування.
Тільки лікар може прийняти рішення про призначення препарату, а також визначити дози та способи його застосування.

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Подрібнена, 2-4 мм Ідеально підходить для приготування масок і кремів.
Ламінарія, морська капуста, лат.- Laminaria saccharina.
У XIII столітті китайським імператором був виданий указ про обов'язкове вживання ламінарії в їжу– для профілактики і лікування зобу і як дієтичного засобу.
У нас вона Ламінарія, звичайно, не досягла такої популярності як на Сході, але досить широко використовується в медицині, харчовій промисловості і в косметології.
Містить Ламінарія (морська капуста) полісахариди, органічні сполуки йоду, поліпшують асиміляцію білка, засвоюваності заліза, фосфору, кальцію, активізують ферменти. Також ламінарія містить вітаміни А, В-1, В-2, В-12, З, Д, бром, кальцій, бор, мідь, калій. Як результат - поліпшення обміну речовин.
Присутність альгінової кислоти в Ламінарії сприяє виведенню з організму важких металів і посилює захисні властивості організму.
Застосування ламінарії: всередину (при запорах) по 0,5-1 ч. л. порошку на ніч один раз, запиваючи водою - і при дисфункції щитовидної залози протягом 15-30 днів.
В косметології застосовують як порошок ламінарії, так і цілі висушені слані. Косметичні маски зволожують, очищає, оновлює, роблять шкіру пружною, покращують колір обличчя, знімають набряки.
Антицелюлітна маска для стегон з ламінарії: суха мелена ламінарія - 300 грам, залити окропом і настоювати протягом 2-х годин. У віджаті через марлю водорості додати 2 чайної ложки меду, ретельно перемішати і нанести на стегна, обгорнути стегна плівкою і тримати 30 хвилин. Процедура робиться один раз в тиждень, 2-3 місяці.
Маска для обличчя з ламінарії: 2-3 чайні ложки подрібненої сухої ламінарії, залити склянкою окропу (можна в термосі), настоювати кілька годин, процідити, нанести на обличчя кілька шарів, зверху покласти на обличчя марлеву серветку і тримати 10-15 хвилин, змити водою.
Рекомендуємо свеженастоянную ламінарію (див. вище) заморозити в формечке в морозилці і вранці кубиком замороженої ламінарії протирати обличчя.

ПРОТИПОКАЗАННЯ ламінарії - морської капусти:

  • підвищена чутливість до йоду.
  • вагітність.

Характеристики

Фасування, г
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами