Тигровий бальзам Tiger Balm білий зігріваючий 30 гр

Тигровий бальзам Tiger Balm білий зігріваючий 30 гр

Продавець:Leelawadee

5/5  ( 30 оцінок )

320

Немає в наявності

10

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис


   Тигровий бальзам білий. Має ті ж властивості, що і «Червоний бальзам Тигр», тільки м'якший. Через відсутність екстракту червоного чилі перцю, що розігріває ефект, слабший.
   М'якість білого бальзаму дозволяє використовувати його на слизовій оболонці і перенісся, не відчуваючи сильного печіння. Бальзам трохи нагадує мазь «Зірочка», але діє ефективніше.

   Показання для застосування:

   Болі в суглобах, розтягування, перенапруження, м'язів, зв'язок, забиття м'язів, підготовка м'язів до навантажень та спортивних змагань, неврит, бурсит, міалгія, головний біль, мігрені, укуси насекомих, застудні захворювання.

   Основні компоненти складу бальзаму Білий Тигр:

- олія перцевої м'яти – ефективно бореться з вирусами, стимулює захисну функцію імунітету; камфара – можна використовувати при бронхіті, запальних процесах;
- олія гвоздики – ефективний протизапальний засіб, що має аналгетичну властивість;
- олія дерева Каяпута - ця олія має сильну антисептичну дію, ефективно знеболює. Окремо можна приймати для полегшення простудних захворювань, нежиті, кашлю;
- олія Касії – благотворно впливає на стан шкіри, лікує грибок нігтів та паразитарні захворювання.

   Для основи у мазі Тигр використовують: натуральний віск із гір, парафін та вазелін. Рослинний склад дозволяє знизити перелік побічних ефектів.

   Протипоказання:

   Не застосовувати вагітним жінкам та під час годування груддю. Слід відмовитися від його застосування, якщо у вас є алергія на якийсь із його компонентів.
Гіперчутливість, індивідуальна нестерпність. Не використовувати для дітей віком до 3-х років. Уникати попадання на відкриті рани та пошкоджені ділянки шкіри. Уникайте попадання в очі та на слизові оболонки. Тигровий бальзам призначений тільки для зовнішнього застосування та інгаляції.

   При болях

   у м'язах або розтягуванні, також при забитому місці - тонкою кулею нанести на контрольну ділянку і акуратно втирати тигровий бальзам від 2-х до 4-х разів на день.
Артроз, ревматизм - нанести тонку кулю мазі бальзам, втерти не більше 4-х разів на день
Головний біль - невелика кількість тайського білого бальзаму нанести в області виски та легко втерти
Перед тренуванням чи змаганнями: робити легкий масаж із невеликою кількістю бальзаму білий тигр.
Застуда - втирати білий тигровий бальзам на ніч в ділянку грудної клітки, шиї, спини, а також зовсім невелику кількість нанести на перенісся.
закладеність носа, риніт – нанесення тонкої кулі на перенісся та крила носа, можна, трохи додавати в розчин для інгаляцій.

   Не є лікарським засобом. Потрібна консультація спеціаліста.

   Чи не змивайте!При контакті з водою розігріває ефект посилюється. У цьому випадку потрібно зняти бальзам сухою бумажною салфеткою, нанести будь-яку олію, ще раз промокнути і нанести гель алое вера або будь-який інший заспокійливий крем або олію.

Характеристики

Країна-виробник
  • Таїланд
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами