Масажні тапочки для ніг, рефлексотерапія, зняття напруги, акупунктура 38/39

Масажні тапочки для ніг, рефлексотерапія, зняття напруги, акупунктура 38/39

799

Є в наявності

18

Гарантія. Відсутня Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Масажні капці для ніг, рефлексотерапія, зняття напруги, акупунктура 38/39 розмір.

Основний сенс у носінні масажних тапочок полягає в активізації особливих точок, розташованих на стопах. Процедура схожа з акупунктурою, але має більш щадний вплив. Тапочки носять з метою профілактики варикозу, використовують для зниження втоми після тривалого дня. Рефлексологи також зазначають, що такий вплив допомагає домагатися психологічного розвантаження.

Так як капці з масажним ефектом можна віднести до спеціалізованих ортопедичних виробів, ставлення до них у медиків теж неоднозначне. Визнаючи безумовну наявність корисних ефектів, фахівці нагадують про можливу наявність обмежень щодо здоров'я для їх використання.

Можна виділити ряд показань до застосування масажних тапочок:

Профілактика недуг опорно-рухового апарату. Тапочки запобігають відкладенню солей, утворенню п'яткових шпор. Допомагає скоротити ризики розвитку плоскостопості, варикозного розширення вен. Це гарний захід профілактики для людей, які ведуть малорухливий спосіб життя.

Наявність ортопедичних проблем. Взуття з масажним ефектом дає той самий результат, як і контактний вплив на стопу у дітей у період їх формування. Для підлітків та дорослих людей ефект виявляється у зниженні втоми при ходьбі, зменшенні больового синдрому, корекції ортопедичних проблем за їх незначної вираженості.

Наявність набряків. Регулярно набряклі гомілки - ознака порушення кровотоку в цій галузі. Масажна дія допомагає впоратися із проблемою, знижує застійні явища.

Проблеми зі сном. При регулярному використанні масажних капців перед сном можна підвищити ефективність боротьби з безсонням.

Високий рівень стресу. Глибокий розслаблюючий ефект точкового масажу допомагає зменшити тривожність, покращує загальний стан організму.

Характеристики

Гарантія
  • Відсутня
Країна-виробник
  • Китай
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами