Олія вечірньої примули Puritan's Pride Evening Primrose Oil 1300 MG With GLA 120 Softgels

Олія вечірньої примули Puritan's Pride Evening Primrose Oil 1300 MG With GLA 120 Softgels

Продавець:Hfy

4.9/5  ( 99 оцінок )

1 097

Є в наявності

1

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

1300 мг олії примули вечірньої в 1 капсулі, 117 мг гамма-ліноленової кислоти (GLA) і 949 мг цис-лінолева кислота (LA)

Puritan's Pride Evening Primrose Oil 1300 mg with GLA - концентрація примули вечірньої (енотери).

Примула вечірня має дуже незвичайний склад. У ній містяться практично всі основні вітаміни і мінерали, яких потребує наш організм. Відмінною ж рисою енотери безсумнівно можна назвати її жирнокислотний склад. Близько 80% всього масла становить лінолева кислота. Дію цієї кислоти посилено гамма і альфа-лінолевими компонентами, які активізуються рідкісною ейкозеновою кислотою, доповненою олеїновою, стеариновою і пальмітиновою кислотами. І хоча концентрація багатьох речовин не велика, унікальність примули явно простежується в плані взаємопосилюючого співвідношення, яке відіграє роль своєрідного активатора біологічних процесів. Унікальність масла енотери підтверджується також тим, що це єдине з рослинних масел, яке за характеристиками схоже на риб'ячий жир.

Найціннішими достоїнствами масла енотери (Evening Primrose Oil) вважаються регулятивні в сфері сечостатевої системи. Енотера допомагає не тільки зняти передменструальні синдроми, а й пом'якшує клімактеричний період, надає нормалізуючий вплив при всіх видах менструальних порушень, ендометріозі, кістозних фіброзах, усуває дисгормональні розлади, регулює рівень і співвідношення статевих гормонів, відновлюючи їх оптимальне вироблення.

Так само одне з вельми корисних властивостей Puritan's Pride Evening Primrose Oil 1300 mg with GLA - регулювання кров'яного тиску, зокрема воно знижує високий артеріальний тиск.

Як профілактичний і терапевтичний засіб масло з вечірньої примули застосовують при розсіяному склерозі, стенокардії, атеросклерозі і його наслідках, в тому числі інсультах, тромбофлебіті, больових синдромах і неприємних відчуттях в області серця, а також при алергіях, екземі, артритах і діабеті.

У ролі засобу, що регулює баланс гормонів і нормалізує стан центральної нервової системи, Evening Primrose Oil 1300 mg with GLA рекомендують приймати і при психічних порушеннях і нервових розладах.

Відновлювальний вплив проявляється при ослабленні зору, для загоєння ран, при відновленні після захворювань, після пластичної хірургії або для відновлення шкіри після коливання ваги для збереження тонусу і тургору.

Puritan's Pride Evening Primrose Oil 1300 mg with GLA, 120 гелевих капсул не містить штучних ароматизаторів, барвників та підсолоджувачів, консервантів, цукру, крохмалю, молока, лактози, сої, глютену, пшениці, дріжджів, риби, натрію.

Спосіб застосування: Для повнолітніх приймати від однієї (1) до п'яти (5) гелевих капсул один раз в день.

Інші інгредієнти: желатин, рослинний гліцерин.

Увага: У разі вагітності або годування груддю, якщо ви приймаєте будь-які ліки, плануєте будь-які медичні процедури або у вас є будь-які захворювання, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Припиніть використання і зверніться до лікаря при виникненні будь-яких побічних реакцій. Не призначений для використання особами віком до 18 років. Зберігати в недоступному для дітей місці. Зберігати при кімнатній температурі. Не використовуйте, якщо захисна мембрана під кришкою пошкоджена або відсутня.

Характеристики

Країна-виробник
  • США
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами