Тест-смужки Файнтест для глюкометра Finetest Avto-coding Premium Infopia №100 - 2 уп. (200шт.)

1 відгук

Код:  355102968

Тест-смужки Файнтест для глюкометра Finetest Avto-coding Premium Infopia №100 - 2 уп. (200шт.)

1 відгук

Код:  355102968

Продавець:Ваш DOC

4.7/5  ( 18 оцінок )

1 500

1 460

Замовлення вiд 1 шт

Є в наявності

4

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Всім, хто стикається з необхідністю перевіряти регулярно рівень глюкози крові в домашніх умовах, знайомі з таким приладом як глюкометр. Використання глюкометра має на увазі застосування тест-смужок. Саме якісні тест-смужки є гарантом того, що аналіз буде проведений швидко і точно.

У тест-смужках Finetest Auto-Coding Premium застосована новітня біосенсорна технологія. Це дозволяє не тільки визначити швидко і точно рівень глюкози крові, але і знизити кількість крові, необхідної для проведення аналізу до 1,5мкл. Якщо згадати, як часто багатьом діабетикам доводиться вдаватися до такого аналізу, то стане зрозуміло їх бажання максимально зменшити кількість витраченої крові. Використання тест-смужок Finetest Auto-Coding Premium робить це реальним, при цьому зберігається швидкість і точність визначення рівня глюкози крові. Дослідження, проведені в трьох клінічних центрах та охопили 201 пацієнта, дозволили зробити висновок про те, що точність даних при застосуванні глюкометра з тест-смужками Finetest Auto-Coding Premium порівнянна з показаннями рівня глюкози крові, отриманих в автоматичній лабораторної системі аналізу рівня глюкози «Hitachi Glucouse Auto-analizer 747 ».

Тест - смужки Finetest Auto-Coding Premium дозволяють визначати рівень глюкози крові в широкому діапазоні від 0,6 до 33,3 ммоль / л.

Дуже важлива також і універсальність тест-смужок, щоб можна було їх використовувати з різними глюкометрами. Тест-смужки Finetest Auto-Coding Premium сумісні з глюкометром Finetest Auto-Coding Premium, а також і з глюкометром Finetest попереднього покоління, що практично і зручно.

Нагадаємо, що для достовірності визначення рівня глюкози, неприпустимо застосування тест-смужок по закінченню терміну придатності, який становить 6 місяців після відкриття упаковки. Зберігання тест - смужок Finetest Auto-Coding Premium вимагає температурного режиму від +2 до + 30 ° С, обов'язково в недоступному для проникнення прямих сонячних променів місці.

Нагадаємо також про те, що доторкатися до тест-смужок можна тільки сухими чистими руками, так як зволоження тест-смужки мокрими руками знижує точність визначення рівня глюкози крові! Finetest Auto-Coding Premium допоможе Вам полегшити тестування рівня глюкози крові в домашніх умовах, і до того ж зменшити неприємні відчуття при його проведенні завдяки використанню нового ланцетного пристрої для проколу пальця Файнтест.

Характеристики

Сумісність
  • з глюкометром Finetest Avto-coding Premium
Вага
  • 0,3 кг
Країна реєстрації бренда
  • Республіка Корея (Південна Корея)
Країна-виробник
  • Республіка Корея (Південна Корея)
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

  • Олександр Рибіцький
    Відгук від покупця. Продавець: Ваш DOC