Дихальний тренажер TRI-BALL Orjial Medical

2 відгуки

Код:  355790274

Дихальний тренажер TRI-BALL Orjial Medical

2 відгуки

Код:  355790274

Продавець:MX.MED

4.7/5  ( 108 оцінок )

330

319

Є в наявності

18

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Дихальний тренажер TRI-BALL є медичним обладнанням, призначеним для індивідуального користування. Цей виріб рекомендується для тренування максимального видиху у пацієнтів, які відчувають труднощі при диханні. При виконанні регулярних і тривалих тренувань м'язів, які беруть безпосередню участь у процесі дихання, функції дихального апарату поступово відновлюються і приходять в норму. Цей прилад дає можливість оцінити прогрес та ефективність тренувань дихальної мускулатури візуально, для чого використовуються три кулі різних розмірів і кольорів. Досить часто це обладнання застосовується після хірургічного втручання на грудній клітці або черевної порожнини пацієнта.

Регулярне застосування дихального тренажера для лікування і профілактики призводить до таких позитивних результатів:

  • Значне поліпшення самопочуття і розвиток дихальної системи
  • Зменшення задишки та відновлення інтенсивності дихальних функцій організму

Перед початком процедури пацієнту в порожнину рота поміщають наконечник трубки пристрою. На подальшому етапі здійснюється всмоктування повітря з резервуарів, внаслідок чого різноколірні кульки підіймаються вгору. В кінці процедури кулі повертаються у своє початкове розташування.

Правила використання дихального тренажера:

  • Піднесіть наконечник до ротової порожнини, а після повільно здійсніть звичний вдих
  • Вдихніть настільки глибоко, наскільки зможете. Бажано, щоб в результаті всі три кулі в резервуарах піднялися
  • Зробіть гранично довгу затримку дихання
  • Зніміть з пристрою насадку і здійсните видих. При необхідності проведіть тренування повторно.

Купити дихальний тренажер можна як для застосування в домашніх умовах, так і в спеціалізованих медичних установах. Даний виріб порадує вас своєю компактністю, міцністю і невеликою вагою. Кулька з кожної камери має свій колір, що здійснює контроль за ефективністю тренувань дихання максимально простим і зручним. Всередину приладу встановлено якісний захисний фільтр, який запобігає вдихання пацієнтом пилу або інших шкідливих для здоров'я частинок. Також в конструкцію виробу входить стерильний мундштук і етикетка, на яку наносяться всі необхідні дані про пацієнта. Дихальний тренажер підходить для багаторазового використання. При цьому він не потребує технічного обслуговування, придбання витратних матеріалів або допоміжних пристроїв.

Зверніть особливу увагу на те, що дихальний тренажер не належить до стерильних приладів. Також цей пристрій не є точним вимірювальним приладом, а одержані з його допомогою дані мають скоріше орієнтовний характер.

Характеристики

Колір
  • Прозорий
Країна реєстрації бренда
  • Туреччина
Країна-виробник
  • Туреччина
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 2

  • Алексей
    Відгук від покупця. Продавець: MX.MED

    Очень помог восстановить лёгкие после тяжёлой операции.

    Переваги:
    Цена
    Недоліки:
    Не выявлено
  • Евгений Жевнер
    Відгук від покупця. Продавець: MX.MED

    Добрый тренажер. Можливо на вдох та на видих робити вправи. Дає можливість бачити ціль над чим і як тренуватись в диханні. Корисна штука, хоч на перший погляд просте в використанні. Дякую за швидку доставку!

    Переваги:
    Працює. Є орієнтири тренування. Відчуваєш більше сенс тренування. Треба користуватись деякий час щоб дати справжню оцінку та вже розумієш, що відчуваєш більш свідомий цикл вдох-видиху.
    Недоліки:
    Фільтр бажано поставити більш, ніж воно є, але то вже подробиці. Працює.