Фіто свічки з Трутневим гомогенатом та зародків пшениці Медок Супозиторії 30 шт

Фіто свічки з Трутневим гомогенатом та зародків пшениці Медок Супозиторії 30 шт

Продавець:Noble Honey

4.9/5  ( 111 оцінок )

659

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Гомогенат трутневих личинок (трутневий гомогенат) отримують шляхом видобутку із сотів та подрібнення трутневого розплоду (семиденних трутневих личинок). Гомогенат трутневих личинок ліофілізований - це натуральний гомогенат трутневих личинок, висушений заморожуванням при температурі мінус 30°С протягом 24 годин.

До складу гомогенату трутневих личинок входять: вуглеводи, сирий протеїн, жири, вітаміни (α-токоферол, β-каротин, В1, В2, В3, В5, В6), незамінні амінокислоти (триптофан, фенілаланін, метіонін, лізин, валін, треонін, ізолейцин, лейцин, гістидин, аргінін), мінеральні речовини (натрій, кальцій, магній, цинк, мідь, марганець та ін.), статеві гормони (тестостерон, естрадіол).

Олія зародків пшениці містить амінокислоти (в т.ч. незамінні), поліненасичені жирні кислоти (омега-3, 6 та 9), вітаміни А, Д, Е, В та ін., мінерали, антиоксиданти.

Свічки (супозиторії) з трутневим гомогенатом та маслом зародків пшениці зміцнюють і відновлюють імунну систему, стимулюють загальний стан, мають потужну очищувальну, оздоровлюючу та омолоджуючу дію на організм. Вони сприяють регуляції діяльності центральної нервової системи та рекомендовані при психічних розладах. Свічки ефективні при геморої, порушеннях роботи опорно-рухового апарату. Їх застосування показано для відновлення функцій ендокринної системи та підвищення лібідо (статевого потягу). Для досягнення максимального ефекту рекомендовано застосовувати у комплексі з пергою (бджолиним хлібом).

Свічки (супозиторії) сумісні з лікарськими засобами.

Трутневий гомогенат та олія зародків пшениці, що входять до складу свічок (супозиторіїв), є натуральними продуктами, що мають виключно природне походження та високу біологічну активність. Унікальна рецептура свічок забезпечує високий вміст біологічно активних речовин, а також значний синергетичний (взаємопідсилюючий) ефект від спільного застосування трутневого гомогенату та олії зародків пшениці.

Свічки (супозиторії) мають низку переваг: біологічно активні речовини потрапляють безпосередньо в загальний кровообіг (минаючи шлунок та печінку) і всмоктуються з високою швидкістю, що мінімізує ризик алергій та побічних ефектів; їх застосування є простим, безпечним та безболісним.

Ректально-вагінальний спосіб застосування свічок (супозиторіїв) поєднує позитивні якості перорального (через рот) та ін'єкційного методів введення в організм біологічно активних речовин. При цьому, відсутній негативний вплив на шлунок, печінку та шкіряні покрови.

Не є лікарським засобом.

Спосіб Застосування:

Відповідно до показань вводять у піхву або задній прохід 1-2 рази на день.

Курс лікування: залежно від діагнозу від 10 до 30 днів. За погодженням із лікарем термін застосування можна подовжити до 2-3 місяців. Дітям від 3-х років призначаються за рекомендацією лікаря.

Протипоказання: підвищена індивідуальна чутливість до продуктів бджільництва, компонентів засобу, целіакія. Перед застосуванням проконсультуйтеся з лікарем.

Форма випуску: свічки-супозиторії вагою 2,2 гр.

Умови Зберігання:

Свічки зберігають в оригінальній упаковці виробника при температурі, що не перевищує 25°С. Запобігати потраплянню сонячних променів. Упаковку зі свічками рекомендується зберігати в холодильнику.

Термін придатності: 2 роки від дати виготовлення.

Характеристики

Застосування
  • Для прямої кишки та вагінального введення
Країна-виробник
  • Україна
Країна реєстрації бренда
  • Україна
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами