Чай Інхуа Жоу Ди для зниження ваги Slimming Tea 30 шт

Чай Інхуа Жоу Ди для зниження ваги Slimming Tea 30 шт

Є в наявності

1 399

899

5

Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров'я!
Увага! Перед застосуванням лікарського засобу чи медичного виробу рекомендується обов'язково ознайомитися з інструкцією та проконсультуватися з лікарем.
Опис та інструкція з користування наведені виключно з ознайомлювальною метою і не має бути використана як посібник з самолікування.
Тільки лікар може прийняти рішення про призначення препарату, а також визначити дози та способи його застосування.

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Чай Інхуа Жоу Ди для зниження ваги Slimming Tea 30 шт.

Японський чай Інхуа Жоу Ди для зниження ваги Slimming Tea 30 шт*

Натуральний чай для зниження ваги Інхуа Жоу Ди*

Чай для зниження ваги Інхуа Жоу Ди - відмінно допомагає позбутися зайвої ваги, а також сприяє виведенню шлаків і токсичних речовин, що скупчилися в організмі, покращує стан шкіри і спалює жири.

Чай знижує вміст жиру в крові, розщеплює жирові відкладення, нормалізує роботу кишечника, виводить шлаки та токсини, стимулює метаболізм, нормалізує обмінні процеси, сприяє зниженню апетиту.

Китайський чай для зниження ваги "Інхуа Жоу Ди" є оздоровчим продуктом, що очищає, створеним традиційною китайською медициною на основі природних інгредієнтів. Не містять у собі хімічних добавок. Покращує та стабілізує обмін речовин, допомагає виведенню з організму токсинів, шлаків, надлишків рідини, що, у свою чергу, позитивно позначається на загальному стані організму та шкіри.

Виробляється в Китаї за японською технологією.

Показання: зниження ваги показаний при надмірній вазі для людей з великим апетитом. Регулярне вживання чаю благотворно впливає на діяльність кишечника, відновлює та очищає печінку, підшлункову залозу, у Вас поступово покращиться травлення, нормалізується щитовидна залоза. З організму виходять шлаки, холестерин знижується, нормалізується вміст цукру в крові, артеріальний тиск приходить в норму, покращується обмін речовин, спалюються жири, йде набряклість, в області ніг йде набухання і спалювання зайвої ваги. Великий живіт і великі сідниці знижуються та стають привабливими. *

Схвалено до застосування МОЗ КНР. Чай для зниження ваги Інхуа Жоу Ди відмінно справляється з надлишками кілограмів, що накопичилися в тілі. Підійде для людей, які люблять їсти дуже великими порціями, і для тих, чия фізіологія розташована до швидкого набору ваги. Жирові відкладення легко усуваються в проблемних зонах: талія, живіт і сідниці, для зменшення живота, вага досягне нормальної ваги *

Використання елітної натуральної трави Японський чай із квітками сакури для зниження ваги Slimming Tea Інхуа Жоу Ди дає вам власну здорову енергію*.

Натуральний чай для зниження ваги Інхуа Жоу Ди - є оздоровчим продуктом, що очищає, створеним традиційною КТМ на основі природних інгредієнтів, які допомагають вийти всім шлакам і токсинам, відновлює роботу ШКТ*

Основні інгредієнти:

- Листя лотоса *

- Порія кокосоподібна*

- Ягоди глоду*

- Насіння касії тора*

- Насіння редьки*

- Апельсинова цедра*

- Гіностемма п'ятилистна *

- Куркума*

- Молочний цукор*

- Чай фенол*

- Листя гінкго*

- Касія тора L *

- Аркуш лотоса індійського бичка*

- Кореневище східного водяного пантану *

- Насіння сакури*

- Сенна*

- Східний водяний подорожник хізоме*

- Американський женьшень*

- Фрукти perilae *

У 1994 році Японська національна фармакологічна лабораторія Кіотського університету виявила поліфеноли чаю, гінгко листя, сакуру та інші терапевтичні матеріали, що містять інгредієнти, що знижують вагу та вміст жиру в крові, дослідники, що застосовують найпередовіші міжнародні технології вилучення макромолекул, вдалося виділити з них. фактор розщеплення сполук.

Це особливо застосовно до людей з типом вгодованості на всю довжину, типом набухання і хто набирає вагу, страждає зайвою вагою - які легко стають товстими.

Він націлений на товсті ноги, товсті руки, великий живіт і великі сідниці.

Чай «Інхуа Жоу Ди» показаний людям, схильним до швидкого набору ваги, а також при потребі у великих порціях їди.

Дія чаю:

  • зменшення апетиту*
  • надання ліполітичного ефекту*
  • виведення шлаків та токсинів*
  • виведення зайвої рідини*
  • розщеплення та зниження кількості жирових клітин*
  • нормалізація обміну речовин*

Засіб допоможе ефективно боротися з надмірним апетитом, що призводить до стрімкого набору ваги. Регулярно вживаючи чай «Інхуа Жоу Ди» Ви зможете чудово впоратися із зайвими кілограмами.

Спосіб застосування: один чайний пакетик залити окропом, заварювати 3-4 хвилини. Приймати вранці та ввечері. Можна пакет заварювати кілька разів, потім випийте, доки він гарячий. Не пийте інші рідини протягом години. Тримайте подалі від холодних чи сирих продуктів. За бажанням, ви можете випити це до 3 разів на день.

Упаковка: 30 штук*

*Кількість та частота вживання залежать від індивідуальних особливостей.

Характеристики

Фасування, г
Кількість пачок в упаковці, шт
  • 30
Країна реєстрації бренда
  • Китай
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами