Лосьон Forever Living Products Алоэ хит (Aloe Heat Lotion) 118 мл FLP064

Лосьон Forever Living Products Алоэ хит (Aloe Heat Lotion) 118 мл FLP064

Продавець:Bio Hub

4.8/5  ( 252 оцінок )

549

Є в наявності

3

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Алое хіт (Aloe Heat Lotion) лосьйон, Forever Living Products - це пом'якшуючий лосьйон, що включає зігрівальні агенти та алое, ідеальний для зменшення напруги в м'язах. Застосовується при заспокійливому, розслаблюючому масажі. Зволожуючи шкіру, крем заспокоює її, а тепло допомагає зняти пухлину, запалення, біль.

Виробник: Forever Living Products, США
Форма випуску: лосьйон 118 мл
Вік: 18+

Склад:

Стабілізований гель алое віра (38%), деіонізована вода, метил саліцилат, пропілен гліколь, гліцерил стеарат, цетиловий спирт, ментол, триетаноламід, евкаліптова олія, абрикосова олія, петролат, кунжутна олія, ланолін, масло жоа карбомер, алантоїн, ланоліновий спирт, аскорбінова кислота, діазолідиніл сечовина, метилпарабен, пропілпарабен.

Не містить:
Нічого, крім перерахованих інгредієнтів.

Функціональна дія:

Активними складовими масажного крему Алое хіт є стабілізований гель алое віра, олія евкаліпта, метил саліцилат. Крем призначений для зовнішнього застосування. Зволожуючи шкіру, крем заспокоює її, а тепло допомагає зняти пухлину, запалення, біль у м'язах, сухожиллях, суглобах. Алое хіт має таку консистенцію, яка чудово підходить для проведення ультразвукових процедур.

Добре використовувати крем у тих випадках, коли м'язи зазнали надмірного навантаження, а також при забоях, розтягуваннях, перенапрузі або артритах, болі в спині, запаленні м'язів, сухожилля та/або суглобів. Він також допомагає при гематомах, неотруйних укусах комах, бактеріальних, вірусних та грибкових шкірних інфекціях, включаючи епідермофітію стопи; при висипаннях та невеликих шкірних подразненнях.

Крем містить також і такі інгредієнти, як масло сезаму, масло жожоба, алантоїн, вітамін С та масло з кісточок абрикоса.

Стимулююча дія складових частин Алое хіт сприяє прискоренню підшкірного кровообігу. Саме тому цей крем успішно використовується при застуді для натирання спини, грудної клітки та ступнів ніг. Найкращих результатів можна досягти, втираючи емульсію протягом декількох хвилин чотири рази на день. Помасажувавши віскі Алое хіт, Ви можете позбавитися головного болю. Така процедура полегшує також Ваші страждання, якщо Вас замучив нежить. Увага: крем потрібно накладати на добре очищену шкіру, слід уникати його потрапляння у вічі.

Алое хіт застосовується при заспокійливому, розслаблюючому масажі. Такий масаж стимулює кровообіг у всьому організмі, прибирає втому, покращує самопочуття. Крем має здатність дуже глибоко проникати всередину, і тому його не можна застосовувати при глибоких пошкодженнях шкіри та ранах, оскільки залишається можливість перенесення інфекції вглиб організму.

Масажний крем випускається в зручній упаковці, що не дозволяє проникати всередину бактеріям та ін.

Застосування:

Ретельно очистіть ділянку, на яку наноситиметься масажний крем Алое Хіт, щоб звести до мінімуму можливість попадання під шкіру патогенних мікроорганізмів та алергенів. Нанесіть на потрібну область хороший шар крему і легко масажуйте протягом п'яти хвилин.

Протипоказання:

Індивідуальна непереносимість компонентів.

Застереження:

При вагітності, годуванні грудьми, прийомі медичних препаратів чи наявності будь-яких захворювань слід проконсультуватися з лікарем перед вживанням харчових добавок. У разі виникнення побічних реакцій припиніть використання та проконсультуйтеся з лікарем. Зберігати у недоступному для дітей місці. Не використовувати, якщо зовнішня захисна мембрана відсутня чи пошкоджена.

*** Виробник залишає за собою право змінити зовнішній вигляд упаковки. Ми намагаємося стежити за змінами, але якщо ви помітили будь-яку невідповідність, будь ласка, повідомте нам про це в листі або коментарі до товару. Дякуємо!

**** БАД не є лікарським засобом!

Характеристики

Країна-виробник
  • США
Країна реєстрації бренда
  • США
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами