Тайський масажний бальзам з екстрактом чорної кобри 50 грн ISME Rasyan (8859269002513)

Тайський масажний бальзам з екстрактом чорної кобри 50 грн ISME Rasyan (8859269002513)

Продавець:Thai Flower

4.9/5  ( 135 оцінок )

260

Є в наявності

5

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тайський чорний бальзам для масажу з екстрактом чорної смугастої змії від бренду ISME Rasyan зменшує больові відчуття при розтягненнях, радікуліті, захворюваннях опорно-рухового апарату. Відновлює тонус м «язів після фізичних навантажень, позитивно впливає на еластичність м» язових тканин.

Масажний бальзам Rasyan має яскраво виражену протизапальну і антисептичну дію. Активні речовини, що входять до складу бальзаму Rasyan, стимулюють кровопостачання тканин, купують болі в м'язах і суглобах. Жирні кислоти і мінеральні компоненти бальзаму зміцнюють структуру шкіри, роблять її упругою і еластичною.

Бальзам швидко вбирається, не залишаючи жирних слідів. Підходить для всіх типів шкіри.

Властивості бальзама Rasyan

  • підходить для оздоровчого масажу з метою посилення лікувального ефекту
  • полегшує болі при захворюваннях кісток, суглобів і м'язів
  • покращує кровообіг
  • зменшує запалення
  • знімає свербіж і запалення від укусів комах

Дія основних компонентів бальзаму Rasyan
Екстракт чорної смугастої змії
джерело жирних кислот Омега-3 і Омега-6. Ці кислоти забезпечують приплив кисню в клітини, підсилюють харчування епідермісу. Екстракт змії стимулює кровообіг у тканинах, покращує стан шкіри, сприяє полегшенню м'язового болю, омолоджує, розгладжує зморшки, стимулює вироблення еластину, підвищує пружність та еластичність шкіри.

Гвоздична олія
чинить антисептичну дію, а також зменшує больові відчуття при травмах. Використовується для розтягнення зв'язок і м'язів, болю в спині, суглобових та інших видах болю. Гвоздична олія допомагає боротися із запаленнями на шкірі, володіє дуже сильним ароматом, який відлякує комах.

Почесна олія
стимулює кровообіг, надає зігріваючу і антисептичну дію. Почесна олія відмінно підходить для масажів. Воно знімає почуття втоми, відновлює м'язовий тонус, усуває тривогу, полегшує депресивні стани.

Камфору
заспокоює болі в спині і суглобах, м'язове напруження, тяжкість і втома в ногах. Завдяки своїм судинним властивостям застосування камфори покращує кровообіг. Камфора чинить антисептичну і місцево-дратівливу дію. Допомагає зняти свербіж при укусах комах.

Ментол
це компонент ефірної олії, що міститься в листях перцевої м'яти. Він має протизапальні властивості, стимулює кровообіг у тканинах, викликає місцеве звуження судин, зменшує шкірний свербіж. Надає охолоджувальний ефект, сприяє зняттю зуду від укусів комах, активно використовується в засобах для проведення сеансів масажу.

Борнеол
камфору борнейську, його екстрагують з рослин, в основному з кори камфорних дерев. Володіючи жвавими, знеболювальними та антиспазматичними впливами, борнейська камфору застосовується зовнішньо при забоях, розтягненнях і ревматизмі. Відмінний засіб від болю в суглобах і м'язах, а також головного болю.

Спосіб застосування
Нанесіть невелику кількість бальзаму на проблемну зону, масажними рухами втирайте його протягом 2-3 хвилин до повного вбирання, Підходить для щоденного застосування,

Склад
Black striped snake extract, Menthol, Camphor, Borneol, Clove oil, Cinnamon oil, etc.

Запобіжні заходи
Тільки для зовнішнього застосування. Уникати ділянку очей і відкриті рани.

Протипоказання
Індивідуальна непереносимість компонентів

Умови зберігання
Зберігати в сухому і прохолодному місці, що далеко від прямих сонячних променів, в недоступному для дітей місці

Характеристики

Країна-виробник
  • Таїланд
Країна реєстрації бренда
  • Таїланд
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами