Тайський жовтий бальзам з охолоджувальним ефектом для суглобів 50 г. Osotip (02-6236214-5)

1 відгук

Код:  363123930

Тайський жовтий бальзам з охолоджувальним ефектом для суглобів 50 г. Osotip (02-6236214-5)

1 відгук

Код:  363123930

Продавець:Thai Flower

4.9/5  ( 135 оцінок )

200

Немає в наявності

14

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Традиційний тайський Жовтий бальзам Нам-Ман Осотип - народний засіб, що містить натуральні трави і масла. Виробляється за унікальною рецептурою в найдавнішому храмі Ват Пхо в Бангкоку, звідки пішов традиційний тайських масаж. Жовтий бальзам має м'який охолоджувальний ефект на шкірі, але в той же час прогріває зони пошкодження завдяки наявності в складі борнеола і ментолу.

Жовтий бальзам Нам-Ман Осотіп відмінно підійде для розслаблення м'язів після навантажень. Володіє м'яким розігріваючим ефектом, глибоко прогріває і відновлює м'язи.

Так само відомий як: Диво-бальзам Нам-Ман-О-Сод-Тип, Осодтіп, Osodtip, Osotip.

Показання до застосування жовтого бальзаму Нам-Ман Осодтіп

  • Використання при масажі
  • Болі та втома в суглобах, м'язах, спині, попереку
  • Забої, синці, гематоми, вивихи, розтягнення
  • Пухлини і набряки
  • Нежить, застуда, закладений ніс
  • Укуси комах, свербіж і запалення
  • Запаморочення, нудота, вкачування, непритомність
  • Жовтий тайський бальзам Осотип впливає як на м'які тканини (м'язові волокна, жировий шар, капіляри, дихальні шляхи), так і на жорсткі (кістки, суглоби, сухожилля), стимулюючи кровотік і посилюючи обмін речовин у клітинах у зоні нанесення.

Жовтий бальзам Осотип може успішно застосовуватися при хворобах суглобів, кісток, м'язів, шкіри, дихальних шляхів (при судомах, онімінні, остеохондрозі, радікуліті, артрозі, артриті, ревматизмі, остеохондрозі, остеопорозі, подагрі, поліартриті, паралічі, Перед застосуванням проконсультуйтеся з лікарем.

Ченці вважають бальзами живою субстанцією, і не тільки в силу молитовного способу приготування; цим обумовлюється різноманітний спектр прояву навіть одного і того ж бальзами в однієї людини, що залежить від загального стану організму, часу доби, активності після сеансу втирання і навіть партії.

У той же час, бальзами не є лікарським засобом і не лікують як такі хвороби, це біологічно активний засіб зовнішнього застосування, що сприяє зняттю симптомів і прискорює процес відновлення.

Як використовувати жовтий бальзам Нам-Ман Осотип
Важлива особливість використання жовтого бальзаму полягає в необхідності ретельного втирання аж до повного вбирання. Нанесіть невелику кількість бальзаму на необхідне місце м'якими масуючими рухами. При нежиті нанесіть бальзам на груди або спину, бажано перед сном. При запамороченні нанесіть трохи бальзаму на віскі.

Склад
Традиційні тайські бальзами Нам-Ман Осотип виготовляються в буддистських храмах, і точний спосіб виготовлення, як і склад, тримаються в секреті і передаються з покоління в покоління. Основними інгредієнтами жовтого бальзаму є борнеол і ментол, які змушують м'язи розслаблятися.

Запобіжні заходи
Не завдавати на відкриті рани. Уникати потрапляння в очі і слизові оболонки. Після використання ретельно промити руки. Тільки для зовнішнього застосування.

Протипоказання
Індивідуальна непереносимість компонентів бальзаму

Умови зберігання
Зберігати в закритому вигляді в сухому, прохолодному місці, уникати попадання сонячних променів, далеко від дітей

Характеристики

Країна-виробник
  • Таїланд
Країна реєстрації бренда
  • Таїланд
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

  • Сергей Крыжановский
    Відгук від покупця. Продавець: Thai Flower

    Хороший бальзам!