Тайський чорний бальзам на основі жиру і отрути королівської кобри 100 мл. Thai Herb (8836985499865)

1 відгук

Код:  363123948

Тайський чорний бальзам на основі жиру і отрути королівської кобри 100 мл. Thai Herb (8836985499865)

1 відгук

Код:  363123948

Продавець:Thai Flower

4.9/5  ( 135 оцінок )

450

Є в наявності

25

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тайський «Чорний Королівський Бальзам» («Кінг Cobra Balm») створено з комплексу цілющих трав, а також шкіри і кісток змії з додаванням отрути. Це місцево-дратівливий, зігріваючий засіб призначений для лікування артроза, ревматизму, радікуліту та ряду інших захворювань опорно-рухової системи.

Мазь «Кобра» має болезаспокійливу, протизапальну, противідечну дію. Вона використовується як в лікувальних, так і в профілактичних цілях. Особливо популярна серед спортсменів і літніх людей.

Цей багатокомпонентний препарат має сильнодіючий розігріваючий ефект. Тайський зміїний бальзам на основі отрути кобри корисний при лікуванні варикозного розширення вен, п'яточних шпор. Він покращує кровообіг, зміцнює кісткові тканини, прискорює зрощення кісток після переломів, допомагає при запаленні суглобів. Інгаляції та розтирання ефективні при простудних захворюваннях.

Натуральний склад тайського зміїного бальзаму на основі отрути кобри.

Чорна Королівська Мазь з коброю незамінна для підготовки м'язів перед тренуваннями і знижує ризик отримання травми. Знімає біль, свербіж і набряки.
Засіб швидко проникає в тканини тіла. Чудодійний бальзам «Кобра» («Cobra Валm») з Таїланду усуває больові симптоми при остеохондрозі і радікуліті. Не викликає сильного печіння і дискомфорту.
Показання до застосування мазі з отрутою кобри.

ревматизм;
радікуліт;
артрит;
артроз;
забій;
розтягнення;
варикоз;
підагра;
розрив зв'язок;
закритий перелом;
міжхребцева грижа;
застуда і грип.
Згідно з описом, таїландський продукт на основі зміїної отрути використовується при укусах комах. Воно стане надійним асистентом у лікуванні низки захворювань.

Інструкція щодо застосування зміїної мазі
Очистіть зону ураження. Невелику кількість коштів нанести на проблемну ділянку легкими зростаючими рухами для повного вбирання. В інструкції говориться, що препарат «Королівська кобра» («Cobra Black Balm») можна використовувати до трьох разів на день. Призначено тільки для зовнішнього застосування.

Увага!!!

Протипоказання тайського бальзама «Кобра»
Індивідуальна непереносимість, гіперчутливість, вагітність. Цей продукт на основі отрути кобра заборонено наносити на слизові, відкриті або свіжі пошкодження і рани. Берегти від дітей.

Склад препарату з отрутою королівської кобри
Цей унікальний продукт складається з кісткових тканин і шкіри кобри, внутрішнього жиру і отрути змії, кокосової олії, золи бамбука, а також екстрактів лікарських рослин. Таїландська мазь «Кобра» зі зміїною отрутою має 100% натуральний склад. Насичена тільки лікувальними інгредієнтами

Форма випуску: тайська чорна мазь «KING COBRA BLACK BALM» випускається в практичних скляних баночках з герметичною бляшаною кришкою, об'ємом 50, 100 і 200 грамів.

Умови зберігання: зміїний бальзам на основі отрути королівської кобри слід зберігати в захищеному від дітей темному і сухому місці при температурі від + 4 до + 40 градусів.

Характеристики

Країна-виробник
  • Таїланд
Країна реєстрації бренда
  • Таїланд
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

  • Тетяна Зіміна
    Відгук від покупця. Продавець: Thai Flower

    Супер мазь

    Переваги:
    Прогревает,снимает суставную боль
    Недоліки:
    Нет