Червоний Тайський знеболювальний бальзам для суглобів N4 50 мл. Siamica (885992860043)

2 відгуки

Код:  363123978

Червоний Тайський знеболювальний бальзам для суглобів N4 50 мл. Siamica (885992860043)

2 відгуки

Код:  363123978

Продавець:Thai Flower

4.9/5  ( 135 оцінок )

200

Є в наявності

9

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Традиційний тайський Червоний диво-бальзам - народний засіб, що містить натуральні трави і масла. Виробляється за унікальною рецептурою в найдавнішому храмі Ват Пхо в Бангкоку, звідки пішов традиційний тайських масаж. Червоний бальзам має м'який охолоджувальний ефект на шкірі, але в той же час прогріває зони пошкодження.

Спочатку створений для масажу і розслаблення, завдяки наявності в складі борнеола і ментолу також бореться з деякими проблемами м'язів і суглобів.

Покази до застосування червоного бальзаму

  • Використання при масажі
  • Болі та втома в суглобах, м'язах, спині, попереку
  • Забої, синці, гематоми, вивихи, розтягнення
  • Пухлини і набряки
  • Нежить, застуда, закладений ніс
  • Укуси комах, свербіж і запалення
  • Запаморочення, нудота, вкачування, непритомність

Червоний бальзам впливає як на м'які тканини (м'язові волокна, жировий шар, капіляри, дихальні шляхи), так і на жорсткі (кістки, суглоби, сухожилля), стимулюючи кровотік і посилюючи обмін речовин у клітинах у зоні нанесення.

Червоний тайський бальзам може успішно застосовуватися при хворобах суглобів, кісток, м'язів, шкіри, дихальних шляхів (при судомах, оніменінні, остеохондрозі, радікуліті, артрозі, артриті, ревматизмі, остеохондрозі, остеопорозі, подагрі, поліартриті, паралічі, зрощиві Перед застосуванням проконсультуйтеся з лікарем.

Ченці вважають бальзами живою субстанцією, і не тільки в силу молитовного способу приготування; цим обумовлюється різноманітний спектр прояву навіть одного і того ж бальзами в однієї людини, що залежить від загального стану організму, часу доби, активності після сеансу втирання і навіть партії.

У той же час, бальзами не є лікарським засобом і не лікують як такі хвороби, це біологічно активний засіб зовнішнього застосування, що сприяє зняттю симптомів і прискорює процес відновлення.

Як використовувати червоний бальзам
Важлива особливість використання червоного бальзаму полягає в необхідності ретельного втирання аж до повного вбирання. Нанесіть невелику кількість бальзаму на необхідне місце м'якими масуючими рухами. При нежиті нанесіть бальзам на груди або спину, бажано перед сном. При запамороченні нанесіть трохи бальзаму на віскі.

Склад
Традиційні тайські бальзами виготовляються в буддистських храмах, і точний спосіб виготовлення, як і склад, тримаються в секреті і передаються з покоління в покоління. Основними інгредієнтами червоного бальзаму є борнеол і ментол, які змушують м'язи розслаблятися.

Запобіжні заходи
Не завдавати на відкриті рани. Уникати потрапляння в очі і слизові оболонки. Після використання ретельно промити руки. Тільки для зовнішнього застосування.

Протипоказання
Індивідуальна непереносимість компонентів бальзаму

Умови зберігання
Зберігати в закритому вигляді в сухому, прохолодному місці, уникати попадання сонячних променів, далеко від дітей

Характеристики

Країна-виробник
  • Таїланд
Країна реєстрації бренда
  • Таїланд
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 2

  • Serg
    Відгук від покупця. Продавець: Thai Flower

    с предыдущим отзывом поспешил, не владея полной информацией по данной теме. товар просто замечательный, как и продавец. приношу свои извинения!

    Переваги:
    есть
    Недоліки:
    нет
  • Serg
    Відгук від покупця. Продавець: Thai Flower

    не греет так как тигровый бальзам, не оправдал надежды....

    Переваги:
    неизвестно
    Недоліки:
    не греет