Тайська мазь від грибка нігтів і шкіри Hamar 5 мл. Kulab Hamar Osoth (8856570350012)

Тайська мазь від грибка нігтів і шкіри Hamar 5 мл. Kulab Hamar Osoth (8856570350012)

Продавець:Thai Flower

4.9/5  ( 135 оцінок )

85

Є в наявності

24

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Мазь від грибка - народний тайський засіб, мета якого - цілком. Позбутися цієї недуги досить важко, проте завдяки тайським засобам, випробуваним багатьма століттями, цей процес став проходити набагато простіше і швидше. Склад тайської цілющої мазі від мікозів на стопах і нігтях запатентований, повністю натуральний і не завдає шкоди здоров'ю.

Тайська протигрибкова мазь при регулярному застосуванні змінює білий, жовтий колір нігтя, нормалізує товщину нігтя, повертає цілісність і естетичну привабливість. Мазь Hamar Osoth діє на збудники грибка проти онихомикоза, онихолизиса. Цей природний, натуральний комплекс компонентів регенерує, відновлює дерму, ороговевший ніготь. Мазь від грибка нігтів застосовують при епідермісі, екземі, лишаї. Протигрибковий крем перешкоджає розмноженню мікробів, пригнічує зростання грибів, профілактика, гігієна. Тайський антибактеріальний препарат - антисептик використовують проти мікозів, свербіння, лушіння стоп, догляду за шкірою ніг і рук.

 

Спосіб застосування:

Підстригти нігті максимально коротко, нанести від грибка на шматочок вати і зафіксувати за допомогою лейкопластиря.
Необхідний час витримки становить від 10 до 30 хвилин.
Якщо раптом після зняття кошти на нігтях з'явилися виділення - їх слід зняти ватним чистим тампоном.
Необхідно проробляти цю процедуру один раз на день до тих пір, поки повністю не оновиться структура нігтя.
Після такого зцілення, для закріплення результату, необхідно тампоном протирати уражені ділянки протягом 2-х тижнів.
Засіб від грибка стоп і нігтів можна застосовувати і в профілактичних цілях - після відвідування лазні, басейну та інших громадських місць.
При грибку кожного покриву достатнім буде впровадження мазі на уражених ділянках шкіри.


Склад: .C uttle bone - кістка каракатиці - 25%. В Азії порошок з кістки каракатиці застосовують в терапії захворювань епідермісу: почервоніннях, екземі, дріжджових і грибкових інфекціях, крапивниці.

Citrus histrix DC - Каффір-лайма - один з цитрусових, який росте на Південному Сході Азії - 20%. Ця рослина перешкоджає розмноженню грибка і бактерій. Каффір-лайма - найкращий природний інгредієнт, який має відмінну антибактеріальну і антисептичну дію.
Cuscuta reflexa Roxb - цілющий вигляд Повіліки - 25%. Застосовують для приготування натуральних настоянок і відварів при грибкових ураженнях дерми. Примочки з використанням таких відварів швидко позбавляють від мікозів і турбуючого свербіння.
Zingiber cussumuna - Імбир куссумунар - 20%. Володіє антимікотичним ефектом і пригнічує зростання грибів. Має антимікробний і антисептичний ефект.
Решта рослинних компонентів - 10%.

Цей засіб лікує відразу всі уражені зони: грибок нігтів, стопи і пальці ніг. Воно економічно і його вистачає не тільки на весь курс лікування, а й на профілактику.

 

Характеристики

Країна-виробник
  • Таїланд
Країна реєстрації бренда
  • Таїланд
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами