Дієтичний напій на основі овочів для підвищення імунітету 10 пак. Mistine (8859178737162)

Дієтичний напій на основі овочів для підвищення імунітету 10 пак. Mistine (8859178737162)

Продавець:Thai Flower

4.9/5  ( 135 оцінок )

600

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Існує безліч способів, як підвищити імунітет. Ми пропонуємо більш дієвий спосіб, що покращує стійкість організму до різних інфекцій, - вітамінні коктейлі. Вони складаються з натуральних інгредієнтів. Вживаючи їх щодня, ви відчуєте прилив нових сил і бадьорість.

Напій Veggies 5 Colors Powder багатий на вітамін А, бета-каротин, який сприяє підтримці здоров'я опорно-рухового апарату і підвищує імунітет.

Основні діючі речовини - комора вітамінів і мікроелементів для вашого здоров'я:

Морква належить до найкорисніших овочів на планеті. Згідно з дослідженнями, морква приносить відчутну користь організму людини. При регулярному вживанні спостерігається поліпшення здоров'я серцево-судинної та травної систем, профілактика остеопорозу та поліпшення зору. Відзначається навіть збільшення тривалості життя.

Баклажан - чудове джерело клітковини. Також він є чудовим джерелом вітамінів B1 і B6 і калію. Крім того, баклажан багатий міддю, магнієм і марганцем, а також масою важливих для тіла антиоксидантів. Ці речовини захищають організм від пошкоджень, викликаних шкідливими речовинами, наприклад вільними радикалами. Це допомагає запобігти багатьом типам хронічних захворювань. Ці плоди допомагають знижувати ризик серцево-судинних захворювань і контролювати рівень цукру в крові, захищають від онкологічних захворювань і сприяють схудненню.

Томати - домашній лікар, який використовується для лікування нервових розладів, депресії, гастриту зі зниженою кислотністю, захворювань очей, шкірних покривів, верхніх дихальних шляхів, ран, опіків, застуди, ГРВІ. А також для профілактики атеросклерозу, авітамінозу, посилення лібідо. Помідор дає сечогінні, жовчогінні, протизапальні, антиоксидантні властивості.

Жовтий перець має багатший склад вітамінів і мінералів, здатних забезпечити організм майже всіма необхідними корисними речовинами. Найбільше в плодах солодкого перцю пиридоксину, аскорбінової та фолієвої кислот. Пиридоксин активізує метаболічні процеси, бере участь у формуванні еритроцитів, процесах збудження і гальмування в центральній нервовій системі, позитивно впливає на стан шкіри, перешкоджає розвитку анемії. Аскорбінова кислота (вітамін С) зміцнює капіляри, запобігає їх ламкості, нормалізує роботу нервової системи, допомагає засвоєнню заліза. Фолієва кислота бере участь у синтезі білка і в процесах ділення і розмноження клітин. Необхідний елемент для вагітних жінок.

Броколі - ця капуста сприяє виведенню з організму солі та води, попереджає целюліт, зміцнює серцево-судинну, кісткову та виділювальну системи. Протизапальна властивість броколі запобігає грибкам та інфекціям, а також виводить токсини з організму.

Вживайте щодня натуральний коктейль зі свіжих овочів, які містять максимальну кількість корисних речовин для вашого організму. Адже міцний імунітет - запорука міцного здоров'я і краси.

Спосіб застосування: по 1 пакетику на день, розбавляючи його в склянці води.

Характеристики

Країна-виробник
  • Таїланд
Країна реєстрації бренда
  • Таїланд
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами