Капсули для профілактики очних захворювань та живлення сітківки 60 капсул Yatim Brand (8859467415252)

Капсули для профілактики очних захворювань та живлення сітківки 60 капсул Yatim Brand (8859467415252)

Продавець:Thai Flower

4.9/5  ( 135 оцінок )

450

Є в наявності

4

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

New Stars Capsule від Yatim Brand є харчовою добавкою з натуральних інгредієнтів для лікування захворювань сітківки та очей.

Знак якості бренду Yatim є портрет засновника на упаковці. Кілька років тому травник Йетим та його дружина відкрили аптеку в провінції Чонбурі, яка згодом перетворилася на фармацевтичну компанію.

Для виробництва корисних речовин у ліках, біологічно активних сполуках та травах у колекції бренду Yatim використовується чиста натуральна сировина, зібрана з лісів та заповідників.

Склад:

Екстракт чорнобривців - 62,5 мг
Водяний порошок шпинату - 62,5 мг
Морквяний порошок - 37,5 мг
Порошок готу коли - 25
Порошок ягід годжі - 62,5 мг
Чому цей натуральний інгредієнт корисний для очей?

Екстракти марголу містять цінні каротиноїди лютеїн та зеаксантин. Вони виявляються у всіх тканинах організму, у тому числі в центральній частині сітківки - "жовті плями", що поглинають активне випромінювання в синій частині спектру і захищають чутливі рецептори ока від пошкоджень. Таким чином, каротиноїди запобігають ушкодженню очей, знижують ризик катаракти та сприяють синтезу колагену для прискорення процесу одужання.

В інтернет-магазині Frangipani ви можете купити Капсули для профілактики очних захворювань та харчування сітківки 60 капсул Yatim Brand (8859467415252) з доставкою по Україні
Порошок шпинату пані також багатий на лютеїн. На відміну від Зеаксантин лютеїн не виробляється в організмі і тому повинен надходити ззовні.
Морквяне борошно є багатим джерелом бета-каротину. При попаданні в організм він перетворюється на вітамін А, що перешкоджає розвитку дегенерації жовтої плями та катаракти. Морква також багата на родопсин, червоний зоровий пігмент, який допомагає бачити при тьмяному світлі. Нестача родопсину заважає бачити вночі, навіть при ясному небі та яскравому повному місяці.
Порошок ягід годжі також багатий на каротиноїди, особливо бета-каротином – вітамін А. Нестача в організмі перешкоджає виробленню світлочутливого пігменту, що безпосередньо впливає на зір. Крім бета-каротину, ягоди годжі багаті на антиоксиданти, які борються з вільними радикалами і уповільнюють старіння органів і тканин, у тому числі очей. Є також докази того, що ягоди годжі знижують ризик глаукоми, хронічного захворювання очей, яке є другою за значимістю причиною сліпоти у всьому світі.
Зберігати у сухому місці та при кімнатній температурі.

За додатковою консультацією звертайтесь до менеджера магазину Frangipani, який відповість на всі ваші запитання

Або оформляйте замовлення на сайті і ми зв'яжемося з вами найближчим часом

Характеристики

Країна-виробник
  • Таїланд
Країна реєстрації бренда
  • Таїланд
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами