Пикфлоуметр Microlife PF 100

Пикфлоуметр Microlife PF 100

Продавець:Apollo

4.7/5  ( 81 оцінок )

2 390

2 290

Є в наявності

5

Гарантія. 12 місяців Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Microlife PF 100 – апарат, призначений для об'єктивної оцінки якості лікування легеневих захворювань. Він визначає пікову швидкість видиху. Використовувати пикфлоуметр просто, компактні розміри дозволяють брати його з собою в будь-яке місце. Показання приладу безпосередньо залежать від стану легенів. При гострих респіраторних захворюваннях дихальні шляхи сильно звужені і це прилад фіксує видиху. Відповідно чим вище свідчення тим людина здоровіша.


Про що говорить пікова швидкість видиху? 

Всі ми дихаємо, і ніхто не замислюється про це до тих пір, поки не з'являються проблеми з диханням – наприклад, під час алергії або при розвитку легеневих захворювань. Деякі з них – наприклад, бронхіальна астма, легенева емфізема і навіть звичайний бронхіт – звужують просвіт бронхів, з-за чого повітря уповільнює швидкість їх проходження. Саме в цей момент ми і починаємо відчувати недолік кисню. Досвідчені люди, які страждають цими захворюваннями в хронічній формі, завжди тримають напоготові інгалятор, який розширює просвіт бронхів і відновлює нормальний перебіг кисню.

Для того щоб вчасно помітити це згубний стан, і був придуманий – прилад, який визначає пікову швидкість видиху. В залежності від того, наскільки швидко, сильно, потужно і повно людина може видихнути, залежить робочий стан його легенів: чим вище показник, тим краще вони працюють.



Для чого потрібен
? 

 

Якщо говорити образно, то інгалятор для людини, що страждає на захворювання легень, – це все одно, що інсулін для діабетика, а пикфлоуметр – це все одно, що глюкометр, без якого не виходить з дому ні один страждає діабетом. Використання пикфлоуметра повинно передувати інгаляцію і завершувати її, тому що це єдиний спосіб об'єктивно, а не за своїми відчуттями, оцінити, чи ефективно діє конкретний ліки. Якщо спочатку видих виявився слабким, а після використання інгалятора став помітно сильніше – значить, і препарат, і апарат справляються зі своїм завданням.

 

Если же вы страдаете от астмы, то с помощью  всегда можете определить, насколько велико количество аллергенов в конкретном месте и даже понять, на что именно вы реагируете. Например, если состояние ваших легких резко ухудшается при возвращении домой с работы, причиной аллергии могут быть растения или домашние животные, которых нет у вас в офисе. Таким образом, пикфлоуметр поможет вам не только облегчить состояние при аллергии, но и определить аллерген. 


Как «читать» шкалу 
 Microlife PF 100? 

 

 Microlife PF 100 – классический прибор, простой в использовании и удобный для детей и взрослых. Пользоваться пикфлоуметром Microlife PF 100 максимально просто – достаточно плотно обхватить загубник и дунуть с максимальной силой. Как видите, справиться с этим может любой человек независимо от возраста и физического состояния. 

Однократное измерение пикового потока может ввести в заблуждение, поэтому измерения проводятся минимум три раза с небольшими перерывами, а затем фиксируется наилучший результат.

Ведение дневника самоконтроля и регистрация значений пикового потока дважды в день позволяет в течение нескольких недель выстроить диаграмму для объективной оценки состояния пациента и корректирования проводимой терапии.

 

Изменчивость пикового потока — это ключевой индикатор, указывающий, что пациент получает адекватное лечение. У больных с хроническим течением бронхиальной астмы дневная изменчивость PEF составляет до 8 % у обычных пациентов и до 15 % — у пациентов с тяжелым течением болезни. Увеличение изменчивости (появление «утренних провалов») — признак обострения астмы.


Переваги використання пикфлоуметра Microlife PF 100:

Microlife PF 100 дозволить:

·       Підібрати індивідуальний план лікування, оцінивши ефективність кожного конкретного ліки, а не просто процедури інгаляції в цілому;

·       Простежити за зміною стану людини;

·       Виявити фактори, що впливають на загострення стану хворого;

·       Запобігти розвитку хвороби або її перехід у хронічну стадію, завдяки об'єктивній оцінці стану дихання, а не суб'єктивних відчуттів людини.

Технічні характеристики Microlife PF 100:

Характеристики

Додатково
  • Індикатор зарядження батареї
Гарантія
  • 12 місяців
Країна реєстрації бренда
  • Швейцарія
Країна-виробник
  • Китай
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами