Тайські капсули для схуднення і спалювання жиру Prik Thai Dum (Прік Тай Дам) 100 шт. Siamica N9 G 27/55

Тайські капсули для схуднення і спалювання жиру Prik Thai Dum (Прік Тай Дам) 100 шт. Siamica N9 G 27/55

Продавець:Thai Flower

4.9/5  ( 138 оцінок )

400

Є в наявності

16

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Натуральні капсули на основі дикоростучого чорного перцю - ефективний і безпечний засіб для схуднення, популярний як у Таїланді, так і за його межами.

Цей вид перцю містить велику кількість антиоксидантів, таких як каротини, криптоксантин, лікопін, а так само алкалоїд піперин, що і обумовлює виражені властивості препарату до прискорення обмінних процесів в організмі і розщеплення підшкірних жирів.

Активні речовини рослинних капсул покращують травлення, збільшують моторику кишечника та секрецію травних ферментів, що сприяє кращому засвоєнню їжі та насиченню організму. Препарат усуває дискомфорт у шлунку і кишківнику, позбавляє метеоризму, здуття живота і тяжкості.

Активні компоненти капсул, покращуючи метаболізм, стимулюють організм споживати власні жирові запаси, проникаючи з кровотоком у жирове депо, руйнують його.

Капсули очищають організм від токсинів, сприяють активному виведенню продуктів розпаду жирів через кров і лімфу, попутно позбавляючи організм від шлаків, токсинів, калових мас і зайвої рідини, усувають набряк і застійні явища в тілі.

Володіючи м'яким слабким ефектом, препарат сприяє нормалізації роботи прямої кишки і щоденної здорової дефекації, виводить калові камені і запобігає запорам.

Рослинні капсули діють поступово і абсолютно натурально, не порушуючи роботу і функції організму. Застосування препарату не супроводжується зайвим стресом, який негативно позначається на підтримці досягнутих показників (як зазвичай це буває під час жорстких і екстремальних дієт). Організм не програмує себе на заповнення втрачених жирових запасів, а значить, по закінченню курсу схуднення не варто боятися, що зайві кілограми повернуться.

Натуральний препарат забезпечує стабільний результат і збереження досягнутих показників надовго.

Досить поступальний процес схуднення дозволяє уникнути ще одного підводного каменю - розтягнутої шкіри, як це часто буває при стрімкому зниженні ваги. Поступове позбавлення від зайвих кілограмів сприяє збереженню пружності та підтягнутості кожного покриву.

При проходженні курсу схуднення з нашим натуральним препаратом, рекомендуємо виключити на час зі свого раціону алкоголь і занадто жирну їжу, це дозволить домогтися максимального ефекту від прийому капсул, до 5 кілограм за місяць.

В інтернет-магазині Frangipani ви можете недорого купити Тайські капсули для схуднення і спалювання жиру Prik Thai Dum (Прік Тай Дам) 100 шт. Siamica N9 G 27/55 c доставкою по Україні

Показання:
- Зайва вага, підшкірний жир;

- уповільнений метаболізм;

- метеоризм, запори;

- тяжкість, дискомфорт у шлунку та кишківнику.

Протипоказання:
- Індивідуальна непереносимість компонентів;

- вагітність, період лактації;

- гостра форма гастриту, дуоденіту, виразкової хвороби;

- захворювання печінки;

- вживання алкоголю і дуже жирної їжі в період прийому препарату.

Зберігання:
Зберігати в сухому прохолодному місці

Склад:
У кожній капсулі міститься 250 мг Чорного дикоростучого перцю

Спосіб застосування:
Приймати по 3 капсули 2 рази на день перед їжею (вранці і ввечері), запиваючи невеликою кількістю води.

Рекомендований курс 2 банки.

При хронічному гастриті в стадії ремісії починати прийом з 1 капсули перед їжею (1 тиждень). За відсутності побічних ефектів, на другому тижні збільшити прийом до 2 капсул, а починаючи з 3 тижня - до 3 капсул.

У період прийому курсу капсул уникати вживання алкоголю.

За додатковою консультацією звертайтеся до менеджера магазину Frangipani, який відповість на всі ваші запитання щодо продукції магазину

Характеристики

Країна-виробник
  • Таїланд
Країна реєстрації бренда
  • Таїланд
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами