Крем від герпесу з клінакантусом поникаючим Payayor 10 мл. Abhaibhubejhr (8855539002009)

Крем від герпесу з клінакантусом поникаючим Payayor 10 мл. Abhaibhubejhr (8855539002009)

Продавець:Thai Flower

4.9/5  ( 135 оцінок )

115

Немає в наявності

9

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Противірусний бактерицидний крем на рослинних компонентах розроблений для боротьби з таким неприємним і набридливим вірусом, як герпес. Допомагає при різних запаленнях на шкірі, алергічних реакціях. На жаль, вірус герпесу ніколи не покидає організм, активізуючись при найменшому зниженні імунітету. Крем полегшує протікання активної стадії герпесу, знижує вираженість симптомів, швидко блокує процес реплікування і знижує активність вірусу. Застосування мазі підвищує місцевий імунітет, запобігає виникненню частих рецидивів. Дозволяє вам забути про цю недугу на довгий час і насолоджуватися чистою і здоровою шкірою.

Опис:
Основна активна речовина крему Payayor - екстракт рослини Клінакантуса поникаючого. Завдяки своїм антибактеріальним і противірусним властивостям його широко використовують для відновлення шкірних покривів. У Південно-Східній Азії його застосовують як протиотруту при укусах змій і скорпіонів, комах. Крем з екстрактом рослини допомагає зняти алергічну реакцію на шкірі, висип, кропив'янку, знімає набряклість, свербіж, печіння. Є антиоксидантом, знищує хвороботворні віруси, бактерії, грибки. Справляється з вугровим висипом, фурункулами, гнійниками, наривами. Володіючи відновлюючою дією, застосовується при ангулітах, тріщинах на губах, саднах, опіках та інших пошкодженнях шкірного покриву. Використовується навіть при лишаї, псоріазі і екземі. Ефективність рослини в боротьбі з герпесом у багато разів перевищує існуючі хімічні аналоги. Його компоненти блокують розвиток вірусу в організмі і проникнення в клітини. Зменшує зовнішній прояв інфекції, допомагає швидко вилікувати герпес як на губах, так і на тілі та геніталіях. При високому ризику зараження може запобігти появі вірусу. Підсилюючи місцевий імунітет, дозволяє придушити герпес на довгий час, зменшує рецидивність.

Крем Payayor - універсальний гіпоалергенний засіб для здоров'я і краси дорослої і дитячої шкіри.

Показання:
- герпес;

- фурункули, карбункули;

- дерматит, лишай;

- опіки, садна, ангуліти (заїди), тріщини на губах;

- алергічна реакція на шкірі, кропив'янка;

- свербіж, печіння, набряклість, укуси комах.

Основний інгредієнт:
Clinacanthus nutas (Burm.f) Lindau extract

Спосіб застосування:
Наносити на уражену ділянку шкіри 3-5 разів на день.

Характеристики

Країна-виробник
  • Таїланд
Країна реєстрації бренда
  • Таїланд
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами