Тайський знеболюючі препарат Ponstan 500 10 шт. Pfizer (8850339110527)

Тайський знеболюючі препарат Ponstan 500 10 шт. Pfizer (8850339110527)

Продавець:Thai Flower

4.9/5  ( 135 оцінок )

175

Є в наявності

1

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Знеболювальне Ponstan 500 мг 10 таблеток/10 tabs

Ефективний препарат, що допомагає забути про біль!

Тайський препарат вищої якості, що користується величезною популярністю! Ponstan може бути використаний для полегшення болю при ревматоїдному артриті, хвороби Стилла, остеоартриті, бродикардії, м'язовому, головному, зубному болю, болю, викликаному травмами, післяпологовій і післяопераційній болями, а також при первинній дисменореї, болючих місячних.

До складу входить мефенамінова кислота, сильний анальгетик, жарознижуючий і протизапальний нестероїдний агент, який також володіє здатністю знижувати активність накопиченого простагландіну (є однією з причин болю під час менструації).

Таблетки допомагають швидко впоратися з дискомфортом, болем різного характеру, мають тривалу дію. Такий надійний помічник, як Ponstan, збереже Ваші плани, гарний настрій і здоров'я!

В інтернет-магазині ви можете недорого купити Тайський знеболюючі препарат Ponstan 500 10 шт. Pfizer c доставкою по Україні


Застосування: дорослим: по 1 таблетці 3 рази на день під час або після їжі (максимальне дозування). Для полегшення болю під час місячних рекомендується почати прийом заздалегідь (за 1-2 дні). Для мінімізації можливих побічних ефектів підвищуйте дозування препарату поступово.


Увага! Перед прийомом обов'язково вивчіть протипоказання до прийому препаратів на основі мефенамінової кислоти. Людям старше 65 років приймати препарат з особливою обережністю. Не перевищуйте вказаного дозування!

Характеристики

Країна-виробник
  • Таїланд
Країна реєстрації бренда
  • Таїланд
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами