Капсули знімають м'язові і суглобові запалення в хребті 10 шт. Noxa 20 CRUNGDHEB (8858293000106)

Капсули знімають м'язові і суглобові запалення в хребті 10 шт. Noxa 20 CRUNGDHEB (8858293000106)

Продавець:Thai Flower

4.9/5  ( 135 оцінок )

150

Є в наявності

6

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тайські капсули NOXA 20 (Нокса 20) - протизапальний нестероїдний засіб, що містить піроксикам, знімає м'язові і суглобові запалення, володіє знеболюючою і жарознижувальною дією, зменшує набряк тканин.

Піроксикам - хімічна сполука N-гетероциклічних карбоксамідів 1-2-бензотіазин-1,1-діоксидів - це хімічні речовини, які одночасно є і кислими, і лужними. Це білі або не зовсім білі кристали, дуже мало розчинні у воді, в слабких кислотах і різних органічних розчинниках. Слабко розчинимо в спирті і лужних рідинах.

Період напіввідання з плазми у людей становить 36-45 годин, цей рівень підтримується протягом дня тільки з однієї дози на день. При повторному дозуванні концентрації в плазмі підтримується протягом 5-7 днів і знаходиться в цих межах постійно, не перевищуючи дозу препарату, яку ви приймете наступного дня.

Показання до застосування капсул NOXA 20
Придушення запалення болів, викликаних захворюваннями суглобів і зв'язок
Ревматоїдний артрит
Спондилоартрит
Гострі порушення опорно-рухового апарату
Артроз, дегенеративне захворювання суглобів
Гостра підагра
Перед використанням капсул NOXA 20 обов'язково ознайомтеся із заходами обережності та дозуванням. Капсули запечатані в упаковку, покриту клеєм, що не дає розкрити упаковку безслідно.

Дозування і метод використання капсул NOXA 20
Капсули NOXA 20 слід приймати під час або відразу після їжі.
Рекомендується приймати 1 капсулу (20 мг) 1 раз на день, при гострих нападах 2 капсули (40 мг) на день протягом 4-6 днів.
При ревматоїдному артриті та остеомієліті найкраще починати з 1 капсули (20 мг) один раз на день і підтримувати дозу. Деяким людям можна використовувати тільки 20 мг на добу, оскільки використання більш високої дози може мати побічні ефекти.
При гострих кістково-м'язових захворюваннях перші два дні приймайте по 2 капсули (40 мг) один раз на день, або розділяйте прийом капсул на два рази на день по 1 капсулі. Після двох днів зменшуйте дозу до 1 капсули (20 мг) один раз на день протягом 5-12 днів.
При гострій підагрі почніть з 2 капсул (40 мг) один раз на день протягом 4-6 днів. Дозування можна розділити на 1 капсулу двічі на день. При подагрі не рекомендується користуватися капсулами NOXA 20 більше 7 днів поспіль.
Запобіжні заходи при прийомі капсул NOXA 20
Не застосовувати людям з алергією на речовини, що входять до складу NOXA 20, людям з астмою, крапивницею, гострим ринітом, викликаний алергією на аспірин або НПВП.
Вагітним жінкам, які перебувають на останньому триместрі, слід уникати використання цього препарату без особливої вказівки лікаря.
Не застосовувати людей зі шлунковими або кишковими кровотечами або виразками.
Не застосовувати людям з важкими захворюваннями печінки, нирок.
Не застосовувати людям з лихоманкою денге.
Якщо під час використання NOXA 20 у вас з'явився висип, або симптоми, схожі на застуду, припиніть прийом NOXA 20 і негайно зверніться до лікаря.
NOXA 20 може збільшити ризик кровотечі або язв у шлунку і горлі.
При тривалому застосуванні NOXA 20 може збільшитися ризик стенозу судин головного мозку і коронарних артерій.
NOXA 20 може викликати побічні ефекти у вигляді набряків, тому слід з обережністю застосовувати людям з серцевими захворюваннями, порушенням функції нирок.
NOXA 20 з обережністю слід приймати літнім людям і людям з високим кров'яним тиском.
NOXA 20 впливає на згортання тромбоцитів, тому препарат слід уникати при підозрі на лихоманку денге або порушення тромбоцитів з інших причин.
Якщо при застосуванні NOXA 20 виникають симптоми, такі як: лихоманка, скарлатина, утворення волдирів, лушпіння шкіри і слизових оболонок (наприклад, порожнини рота, горла, носа, статевих органів), кон'юнктивіт - припиніть прийом і проконсультуйтеся з лікарем, оскільки це може бути синдром Стівенса-Джонсона.
Склад
Кожна капсула містить піроксикам 20 мг

Протипоказання
Індивідуальна непереносимість компонентів, що входять до складу капсул

Умови зберігання
Зберігати в сухому і прохолодному місці, що далеко від прямих сонячних променів, в недоступному для дітей місці

Характеристики

Країна-виробник
  • Таїланд
Країна реєстрації бренда
  • Таїланд
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами