Ранозагоювальний антибактеріальний порошок 3 гр. Pises Powder 8854746009993

Ранозагоювальний антибактеріальний порошок 3 гр. Pises Powder 8854746009993

Продавець:Thai Flower

4.9/5  ( 135 оцінок )

50

Є в наявності

4

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Антибактеріальний тайський порошок Pises Powder - це дивовижний за силою впливу препарат! Рекомендується використання при саднах, інфекційних ранах, після опіків і на запалених ділянках шкіри. Він володіє вираженим антибактеріальним ефектом, завдяки чому дозволяє швидко очистити шкіру від гнійників і запалень, позбутися від висипу і акне, продезінфікувати, швидко загоює рани, садна, опіки, виразки і утворює швидко суху корочку на рані. Після загоєння практично не залишається шраму.

Сульфаніламід, танин і тайські лікувальні трави, що входять до складу засобу, активно пригнічують зростання патогенних мікроорганізмів, що викликають інфекційно-запальні захворювання.

Порошок Pises Powder упакований в герметичний пакет. Після відкриття рекомендується пересипати його в флакон, що щільно закривається, оскільки він добре вбирає вологу з повітря.
Як користуватися препаратом?

Для лікування ран, саден, подряпин, опіків і язв: Pises Powder слід 1-2 рази на день наносити на попередньо очищену шкіру в тій області, де є проблеми. На цих місцях швидко утворюється суха скоринка, яка потім зникає, не залишаючи після себе ніяких слідів.

Для позбавлення від прищів, фурункулів і запалень: помийте обличчя, видаліть гнійнички і нанесіть на ранки порошок Pises Powder, розведений водою. Незабаром ви забудете, що таке шкірна недосконалість. Ваше обличчя буде сяяти здоров'ям!

Порошок Pises Powder упакований в герметичний пакет. Після відкриття рекомендується пересипати його в флакон, що щільно закривається, оскільки він добре вбирає вологу з повітря.

Увага! Засіб протипоказано дітям, вагітним і годуючим жінкам, людям з хворобами нирок.

Усі речовини у складі мають сильну антибактеріальну дію.

Спосіб застосування:

Очистити пошкоджену область і засипати рану порошком. Оновлювати 1-2 рази на день.

Для акне, гнійників і фурункулів: очистити шкіру обличчя, витягти гній з висипань, і нанести на ранки Pises Powder. Щовечора перед сном наносіть на обличчя тонким шаром маску з Pises Powder, розведеного водою. Повторювати щовечора перед сном, поки повністю не вирішиться проблема.

Протипоказання:

вагітність, період лактації, дитячий вік

Характеристики

Країна-виробник
  • Таїланд
Країна реєстрації бренда
  • Таїланд
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами